Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
vidrata - специален-специалист
maxuel82 написа:
Ако ви хареса почвам да лепя банята сам !
Огън си батка,не ги слушай започвай ама после пусни снимки да видим.
Стефан - майстор
maxuel82 написа:
...Ако ви хареса почвам да лепя банята сам !А ако не ще търся майстор :?
Въобще не трябва да се съобразяваш с чуждото мнение. Важно е на тебе да ти харесва изработката, и да се гордееш с нея. Иначе, измислените майстори от форума ще ти смъкнат 5 кожи. Което не означава 5 пъти по-добро качество. Именно затова аз си правя всичко сам. И съм доволен. :lol:
maxuel82 - специалист
Благодаря за куража! Не че не искам да си платя а проблема е че незнам на какъв майстор ще попадна и как ще ги налепи :idea: Та ако ги "осера" поне няма да ме е яд че съм платил на майстор и той не ги е налепил както трябва :evil: А проблема е че знам за 2 случая на приятели които така изпатиха от фалшифи майстори :evil:
solo5 - майстор
lakosste написа:
това лято попаднах на 2 такива бани.тъй като е елементарно си ги бяха правили сами че после викат майстор да им ги преправя.
пък аз около Нова Година на такъв "майстор" попаднах, че сам му свалих плочките и засега не искам и да чувам за някакъв майстор :-D
kernelpanic - специалист
Брей голяма тема стана! А някаде да има опътване за слагане на гипсокартон, обръщане на прозорци с гипсокартон че не можах да намеря ?

Поздрави
svetliopi44 - Чирак...
maxuel82 написа:
Благодаря за куража! Не че не искам да си платя а проблема е че незнам на какъв майстор ще попадна и как ще ги налепи :idea: Та ако ги "осера" поне няма да ме е яд че съм платил на майстор и той не ги е налепил както трябва :evil: А проблема е че знам за 2 случая на приятели които така изпатиха от фалшифи майстори :evil:
Пич добре се справяш ... един съвет от мен ...ако искаш де ...другия път гледай и фугите да ги уцелиш и ще си огън ...верваи ми
maxuel82 - специалист
svetliopi44 написа:
maxuel82 написа:

Пич добре се справяш ... един съвет от мен ...ако искаш де ...другия път гледай и фугите да ги уцелиш и ще си огън ...верваи ми
да напълно съм съгласен :idea: само че в моя случай фугите ги видях че не съвпадат чак като бях залепил плочките :ops: :wink:
dundurma - специалист
и на 7 ден ТОЙ си почина :-D :-D :-D продължавай само така
panalov - специалист
Прозорците е най добре да ги обърнеш с топлоизолация.
svetliopi44 - Чирак...
Още нещо не го приемай като забележка а като препоръка ... виждам те че си свестено и трудолюбиво момче...
Площадката я започвай с цяла плочка ..парчетата да са откъм стената .отстрани тия дето си ги налепил пак така ..почваш с цяла плочка отначало и отгоре ... следиш фугата ...оставяш парчетата да са от долу....

Тема "Баня за 6 дни" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: