Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Palawnik - специалист
Toni и на мен нещо такова ми се върти в главата само че без текстолита, а направо положен върху стъклото и залепен със силикон.
За изчисленията :? пак нещо съм объркал нулуте :)
koliaaa - помощник
Във варна открих една фирма която предлага специално фолио за огледала, което се лепи на гърба на огледалото и се включва към осветлението над огледалото. Самото фолио много прилича на това което се използва за подгряване на задното стъкло на автомобила, много е тънко и се предлага в различни размери (според огледалото). Аз си купих такова фолио с размери 40 х 50 на цена 50 лв. Ако някой се интересува от това мога да дам телефони на фирмата.
Palawnik - специалист
Е това търся от няколко месеца:)
Ще ти бъда благодарен да ми пратиш някакви координати
velsi - Почетен майстор
А пробва ли го дали върши работа?
koliaaa - помощник
Не съм го пробвал още, защото вече повече от месец ми слагат плочки в банята :x Направо съм пред нервна криза :wallbash:
Ето и координатите н а вносителя на тази екстра за баня (аз от тях си я купих):
фирмата е "Палома", тел:052/301399, факс:052/304 180, e-mail:paloma@net-bg.net
Ако някой си го купи и го пробва, моля да сподели за ефекта, защото с моя майстор, ще влезем заедно в европа май ....
Palawnik - специалист
Благодаря koliaaa ще почерпя :prost:
Аматьор - напреднал
Прочетох всички мнения и погледнах последния пост.
Аз се бях замислил за такова нещо преди около две години и открих решението съвсем случайно в един магазина за резервни части за камиони. Купих си най- големия нагревател за странично огледало за обратно виждане (предполагам за ТИР) размери около 30х20см. захранване 24V, цена около 15лв.
1. Евтино;
2. Практично;
3. Безопасно;

Тема "Ел. огледало в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: