Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Fortune - специалист
ribnikolaevi написа:
Верно, това е идея, ще сложа стъклото на тавана, вместо окачен таван :lol: :megaeek:
Сега сериозно, предполагам че има лепила, но ако някой знае и е работил с някое, нека ми препоръча.
Тук са коментирали, има и снимки от налепено стъкло в хотел:
http://field.dibla.com/index.php?topic=4817.0
MASTER - специалист
За лепене стъкло - метал
1. полиуретан ( ползва се за автомобилните стъкла)
2.структурен силикон (ползва се за окачени фасади)

UV лепило за твоя вариант не ти го препоръчвам

Ако ползваш триплекс - триплекса се огъва лесно така че сметни добре дали ще издържи ако е само по две страни.

Триплекс 3.3.1 с обща дебелина малко над 6 мм се огъва като стъкло 3 мм и изобщо няма нищо общо с якоста на 6 мм стъкло

Все си мисля, че ако е закалено стъклото в този случай ще е по удачно от триплекс.
ribnikolaevi - майстор
Fortune, това беше шега от моя страна, надявам се е прозвучала като безобидна.
Засега не ми влиза в намеренията да слагам стъкло на тавана (на банята имам предвид, ще пусна отделна тема за друга своя идея).
И искам да ти благодаря за съветите, понеже това изпълнение не е масово, имам нужда от всеки не само съвет, но дори и намек, пък след това всяка идея подлежи на развитие и донагласяване за конкретния случай.
Fortune - специалист
ribnikolaevi написа:
Fortune, това беше шега от моя страна, надявам се е прозвучала като безобидна.
Засега не ми влиза в намеренията да слагам стъкло на тавана (на банята имам предвид, ще пусна отделна тема за друга своя идея).
И искам да ти благодаря за съветите, понеже това изпълнение не е масово, имам нужда от всеки не само съвет, но дори и намек, пък след това всяка идея подлежи на развитие и донагласяване за конкретния случай.
Дори не ми прозвуча като шега, виждала съм стъклени тавани :))))))

Виждала съм и бани изцяло с мазилка и например бани вместо плочки с винилова настилка на Таркет, без фуги, така че...

Тема "Нови идеи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: