• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
То стана още по-'страшно" с това включване :lol: .
Майостор Баце - напреднал
solo5 написа:

трябваше да ги изрежеш преди да сложиш тапетите :?
имаше по-тънки куки - тях ги счупих, тези не се получи. А от инструментите..хм..с пила за нокти нямаше да стане :lol:
Така или иначе темата неслучайно се казва така. В това кризисно време не искам да влагам много пари в този апартамент, защото е на изплащане. Вече дадох доста за дограма и нова кухня. След няколко години, като отмине кризата, тъкмо тапетите ще са за смяна...С две думи през кризата предпочитам тези няколко хилядарки (по думите на колеги една нова баня ~ 5 хл.лв.) да са ми в джоба, отколкото като плочки в банята.
Оххх :gott: :gott: :gott: само да не ми хрумне, че и плочките мога да сложа сама :-D
exo99 написа:
Такива смели и креативни жени ни трябват :)

Пожелавам ти успех !!!
Съмнявам се че ви трябват такива жени (от личния опит), губи се хармония
За успеха благодаря, ще ми трябва :o
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Майостор Баце написа:

Съмнявам се че ви трябват такива жени (от личния опит), губи се хармония
Точно.
Успехът сама си го правиш ( и оценяваш :wink: )
Пожелават ти именно хармония.
zmeios написа:
Ей, веднага налазихте дамата!

Аз имам към нея един такъв въпрос, нали ни е дама, да я предпазим все пак :P :P - щом се се отказали от теца (браво!), в тоя блок, сигурно сте на бойлер. Къде е тоя бойлер, как е свързан към водата и към тока, изложен ли е на пръски при къпане и прочее?
Доклокото знам тръбите за теца и топлата вода едни и същи само до абонатната на блока(или разпределителни се казват :? ), така че във входа ни има апартаменти с изключено САМО парно, но има топла вода. В моя случай аз плащам само такса, някъде 12лв/мес за преминаване на парно през моя апартамент (вместо те да ми плащат!) и за общото разпределение (разликата м/у общия топломер на входа и сумата от показанията на апартаментите с парно).
n_a,
черпя едно виртуално кафе :yawinkle:
вчера измазах тавана в коридорчето пред банята, там също имаше петна от теча. Отивам да шкуря и да боядисвам, само че малко се колебая..може би трябваше изцяло да измажа, моята мазилка като огледало по сравнение с останалия участък, ще пробвам да я изравня със шкурката.
А да! някой може ли да ми обясни защо до моя ник пише "помощник", това някакъв статут ли е? вчера май нямаше нищо, нима съм повишена? :party:
emil_v r - майстор
Не се радвай , помощник , и напреднал , са от най-низките статути .

Виж моя , виж на другите и се замисли къде си ти-
къде сме ние. :evil:
rulom - модератор
Сигурен съм, че когато приключиш с целия апартамент под ник-а ти ще пише "майстор" :wink:
Нямаш си на идея колко пари и нерви си икономисала от майстори :)
solo5 - майстор
аз като чета какво е направила и започвам да се съмнавам да не е мъж и да ни будалка всичките :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Тема "Антикризисна баня за 181,65 лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: