Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
EmoZ - специалист
Първо аз не съм професионалист (не си вадя хляба с плочи), но съм лепил и пак ще лепя собствената си баня (да са живи и здрави тея от форума дето са написали как се прави).

Абе няма нищо общо със средствата тея грешки дето си допуснал, независимо, че там 'ше 'стъпва' кенефа.

Отворите в плочите за 'изводите' могат да се направят изключително елегантно със 'свредло за плочи' - струва 8.70 лева, най-простото на Raider, а ако не ти се дават тия пари може с флекса откъм гърба на плочата докато направиш отвор и след т'ва (ако нямаш спец. клещи) с керпеден да обрушиш отвора до необходимия ти размер - отнема около 10-15 минути.

Г-образните срезове (горе около прозореца) може да ги правиш с флекса - отнема около 3 минути.

Вероятно не си местил сифона според размера на подовите плочи и затова ти се е наложило да завършваш с малки парчета не е особена болка, но да избягаш от линията на фугата с някакви 'безумни' форми на парчетата е много по-грозно. Това също не струва пари, нито пък е спестило време - един срез на около 7 сантиметра - на парчето точно в кьошето едва ли чини повече от 15 секунди.

Вертикално ъгъла аз бих го започнал с цели плочи, а парчетата да ми дойдат към обръщането (лайсната), или ако беше по-широк на парчета симетрични и от двете страни.

Ако 'ше бачкаш 'плочи' имай предвид, че работата се вижда, а не цената. Аз не бих те 'поръчал' независимо от ниската цена.

Човека е доволен, защото не знае какво да иска като изпълнение.

Успех.

п.п. Фугирането на зелената баня е . . . меко казано . . .

Прикачен файл

1_big.jpg
Купи си едно такова, не е скъпо, няма да пиеш два дни 'по бира', а отворите 'ше ти стават прилични - даже много добри
1_big.jpg (21.75 KиБ) Видяна 2382 пъти

Прикачен файл

ErrorTiles_small.JPG
Това е неприемливо, а правилното му изпълнение не е свързано с никакви разходи, а от деруга страна спестеното време е пренебрежимо.
ErrorTiles_small.JPG (35.37 KиБ) Видяна 2382 пъти

Тема "Две бани." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: