Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Rumen Iankov - специалист
Не аз горе долу изках да покажа,как може да се премести канала.Ако банята е в София мога да предскоча на място и да видя за какво става въпрос.А за снимките ще опитам както казва Сашо.И аз се чуда защо като ги смалявам ми изглеждаг сплескани.Иначе са снимки от телефона.
vesel - специалист
Малко офтопик, но дано помогна :roll: Като преоразмеряваш снимките виж дали има някъде отметка Save aspect ratio (запази пропорцията)
livia - помощник
Здравейте, значи харесват ми и варианта на Силвето - последния, то той беше и на Румен Янков - но както е на снимката. Обаче наистина влизането ще е малко притеснително.
А другия вариант пак на Силвето с извъртяна тоалетна- точно някакво такова вкопаване на канала, каквото е предложил Румен Янков -на втората снимка - дали ще е възможно, начертала съм пътя на канала. Там искам да сложа елипсовидна мивка в ъгъла. Благодаря за помощта на Румен, но не съм от София.
/ Само не се смейте на рисунките - или пък се смейте, смеха е здраве, а това си е порция безплатно здраве/

Прикачен файл

P1030006.1.JPG
P1030006.1.JPG (33.94 KиБ) Видяна 4669 пъти

Прикачен файл

P1030006.2.JPG
P1030006.2.JPG (34.61 KиБ) Видяна 4669 пъти
сола 180 - специалист
Ливия тъй като гледам , ще направиш някоя грозотия .Така с питане по форумите е трудно.Извикай си кадърен майстор да ти каже кое може и кое не.
А от къде си всъщност? Ако не е тайна де.
niki_sap - специалист
Не разбирам какво толкова го мислиш. Варианта на Румен, даже сниман е 1:1 твоя вариант. Ако решиш може да и да не слагаш тоалетната под ъгъл, а да я сложиш по дясната стена. Няма да има никакъв проблем да се завърти, в най-лошия случай може да се наложи малко да се разшири кутията, където са скрити в момента тръбите. Дори и така да стане пак на стената 128 см. ти остава достатъчно място за къпане.
Пак ще кажа моето мнение на ползвател на малки бани - не си слагай душ кабина! Дори не мисля, че е необходимо и такъв борд за душа да правиш като на снимката на Румен (на мен лично не ми харесва естетически, а и практичността му - да не излиза вода извън него е малко съмнителна). Сложиш ли душкабина в който и да било ъгъл отнемаш визуално повече от половината пространство и превръщаш една нормално голяма баня в супер малка и смачкваща кутийка. Вода в банята винаги има - най-малкото за да измиеш тоалетната, така че факта, че без душкабина ще се мокри цялата баня според мен не е никакъв проблем. В най-лошия случай в последствие винаги можеш да си сложиш еднин корниз (не се изисква допълнително пробиване или монтажи) и перде и готово - ограничаваш водата. Още повече, че този корниз можеш да си го местиш напред назад в банята докато не решиш къде ти е най-удобно да стои - по напред към вратата или обратно по-назад.
livia - помощник
Здравейте, ники сар благодаря ти. То аз първоначално нямах вариант, благодарение на всички вас стигнах до някакво решение, за което много благодаря. И нали от проблема с канала дойде и втория вариант с душ отпред. А иначе и аз ще оставя пода равен без прагчета.
А какво да ти кажа сола 180, няма проблем да извикам кадърен майстор, ама гаранцията за кадърност? Покрай едни други специалисти се научих да не се доверявам лесно.
Аз чета в този форум от една година, всеки ден и с моите скромни възможности съм на мнение, че потребителите тук са повече кадърни майстори от много други.
А иначе от Благоевград съм.
сола 180 - специалист
Ливия айде обещай, че като е готово ще пуснеш снимки да се порадваме .

Много неща изглеждат лесни ама не са.
Успех.
livia - помощник
Благодаря, обещавам, ама на мен нищо не ми изглежда лесно, хеле пък на съпруга.
Само озвучаването на банята не ми е проблем.

Тема "Малка баня- разпределние" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: