Не аз горе долу изках да покажа,как може да се премести канала.Ако банята е в София мога да предскоча на място и да видя за какво става въпрос.А за снимките ще опитам както казва Сашо.И аз се чуда защо като ги смалявам ми изглеждаг сплескани.Иначе са снимки от телефона.
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Rumen Iankov
- специалист
39 мнения в "Малка баня- разпределние"
livia
- помощник
Здравейте, значи харесват ми и варианта на Силвето - последния, то той беше и на Румен Янков - но както е на снимката. Обаче наистина влизането ще е малко притеснително.
А другия вариант пак на Силвето с извъртяна тоалетна- точно някакво такова вкопаване на канала, каквото е предложил Румен Янков -на втората снимка - дали ще е възможно, начертала съм пътя на канала. Там искам да сложа елипсовидна мивка в ъгъла. Благодаря за помощта на Румен, но не съм от София.
/ Само не се смейте на рисунките - или пък се смейте, смеха е здраве, а това си е порция безплатно здраве/
А другия вариант пак на Силвето с извъртяна тоалетна- точно някакво такова вкопаване на канала, каквото е предложил Румен Янков -на втората снимка - дали ще е възможно, начертала съм пътя на канала. Там искам да сложа елипсовидна мивка в ъгъла. Благодаря за помощта на Румен, но не съм от София.
/ Само не се смейте на рисунките - или пък се смейте, смеха е здраве, а това си е порция безплатно здраве/
Прикачен файл
P1030006.1.JPG (33.94 KиБ) Видяна 4756 пъти
Прикачен файл
P1030006.2.JPG (34.61 KиБ) Видяна 4756 пъти
niki_sap
- специалист
Не разбирам какво толкова го мислиш. Варианта на Румен, даже сниман е 1:1 твоя вариант. Ако решиш може да и да не слагаш тоалетната под ъгъл, а да я сложиш по дясната стена. Няма да има никакъв проблем да се завърти, в най-лошия случай може да се наложи малко да се разшири кутията, където са скрити в момента тръбите. Дори и така да стане пак на стената 128 см. ти остава достатъчно място за къпане.
Пак ще кажа моето мнение на ползвател на малки бани - не си слагай душ кабина! Дори не мисля, че е необходимо и такъв борд за душа да правиш като на снимката на Румен (на мен лично не ми харесва естетически, а и практичността му - да не излиза вода извън него е малко съмнителна). Сложиш ли душкабина в който и да било ъгъл отнемаш визуално повече от половината пространство и превръщаш една нормално голяма баня в супер малка и смачкваща кутийка. Вода в банята винаги има - най-малкото за да измиеш тоалетната, така че факта, че без душкабина ще се мокри цялата баня според мен не е никакъв проблем. В най-лошия случай в последствие винаги можеш да си сложиш еднин корниз (не се изисква допълнително пробиване или монтажи) и перде и готово - ограничаваш водата. Още повече, че този корниз можеш да си го местиш напред назад в банята докато не решиш къде ти е най-удобно да стои - по напред към вратата или обратно по-назад.
Пак ще кажа моето мнение на ползвател на малки бани - не си слагай душ кабина! Дори не мисля, че е необходимо и такъв борд за душа да правиш като на снимката на Румен (на мен лично не ми харесва естетически, а и практичността му - да не излиза вода извън него е малко съмнителна). Сложиш ли душкабина в който и да било ъгъл отнемаш визуално повече от половината пространство и превръщаш една нормално голяма баня в супер малка и смачкваща кутийка. Вода в банята винаги има - най-малкото за да измиеш тоалетната, така че факта, че без душкабина ще се мокри цялата баня според мен не е никакъв проблем. В най-лошия случай в последствие винаги можеш да си сложиш еднин корниз (не се изисква допълнително пробиване или монтажи) и перде и готово - ограничаваш водата. Още повече, че този корниз можеш да си го местиш напред назад в банята докато не решиш къде ти е най-удобно да стои - по напред към вратата или обратно по-назад.
livia
- помощник
Здравейте, ники сар благодаря ти. То аз първоначално нямах вариант, благодарение на всички вас стигнах до някакво решение, за което много благодаря. И нали от проблема с канала дойде и втория вариант с душ отпред. А иначе и аз ще оставя пода равен без прагчета.
А какво да ти кажа сола 180, няма проблем да извикам кадърен майстор, ама гаранцията за кадърност? Покрай едни други специалисти се научих да не се доверявам лесно.
Аз чета в този форум от една година, всеки ден и с моите скромни възможности съм на мнение, че потребителите тук са повече кадърни майстори от много други.
А иначе от Благоевград съм.
А какво да ти кажа сола 180, няма проблем да извикам кадърен майстор, ама гаранцията за кадърност? Покрай едни други специалисти се научих да не се доверявам лесно.
Аз чета в този форум от една година, всеки ден и с моите скромни възможности съм на мнение, че потребителите тук са повече кадърни майстори от много други.
А иначе от Благоевград съм.
Тема "Малка баня- разпределние" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература