Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Lube - напреднал
аз самия се занимавам с това от известно време, първо видях няколко такива бани, после направих моята и се убедих във надеждността, бързината и красотата на метода!
Не е необходимо особена обработка на стената зад плоскостите, върху старите плочки чудесно може да се монтират(като преди това са сменени разбира се тръбите) влага както споменаха няколко човека тук няма просто как да влезе, единствено в ъглите(на пода) трябва да се употреби повечко силикон, като решенията със завършващите елементи са разнородни, въпрос на естетическа и вкус!
Лично аз не препоръчвам захващане на дървена скара, най добре е с малки дюбели - от 4 до 6 на платно, такер също не е лоша идея, но аз не съм ползвал!
Ползвайте обаче ламперия от ПВЦ с дебелина 10мм., масовите и евтините са по 8мм и са видимо по тънки и леки - другите са видимо по-здрави и не прозират!

Ще си позволя да пусна един линк с такава баня както !

Линковете не сочеха към снимки ,а към оферти със снимки и бяха изтрити! Като заслужиш със съвети , може и да си затворим очите , но имаш само 10 мнения , а започна с рекламите!

Модератор
JuliS - специалист
R0ME0 написа:
JuliS Здравей,
би ли споделила как е ламперията, че сега точно ще правя това, което ти вече си направила.
Ми мина зимата... мина дъждовният период... да ви кажа банята ми е чисто нова. Няма мухъл , няма плесен.... няма промяна на цвета. Страшно съм доволна. Чистя бързо илесно - напръсквам с целит бенг и оплаквам с душа. Това е.
Сега планирам и на банята в града да направя такъв ремонт.
Съжалявам че закъснях с отговора , но тия месеци нямах време за форумчето. :-D
ПламенМ - специалист
JuliS написа:
Ми мина зимата... мина дъждовният период... да ви кажа банята ми е чисто нова. Няма мухъл , няма плесен.... няма промяна на цвета. Страшно съм доволна. Чистя бързо илесно - напръсквам с целит бенг и оплаквам с душа. Това е.
Сега планирам и на банята в града да направя такъв ремонт.
Съжалявам че закъснях с отговора , но тия месеци нямах време за форумчето. :-D
Да те попитам и аз нещо,в ъглите на стените с завършваща лайсна или с ъгъл монтира?..На снимките не се вижда как е :?

Тема "РVС ламперия в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: