Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
Ето акрил:
Изображение
mitace - напреднал
chapara написа:
Ето акрил:
Изображение
да това май е най доброто решение да си е отделен мебел да може и да се подменя когато се захаби и т.н благодаря ти за съвета друго си е да го обсъдиш с човек който е вътре в нещата :partyman:
greentree - специалист
Аз от както се помня имаме вана в нас....и да ви кажа честно в един момент започва да ти се изпарява лукса който си вкарал в представите си .Минусите - водата изстива за макс. 30 мин.-време недостатъчно да се отпуснеш в нея.Трябва си топла вода на централно а не на бойлер(след като напълня ваната имаш 2-3 минути време само да се изплакнеш и водата ни свършваше-80 л. за вана 1,20 на 0.6 м.незнам колко литра е),предполагам тва е разликата с джакузито-поддържането на водата топла,ваната според мен трябва да е голяма(поне нашата небеше удобна за двама,а според за мен тва е важно).След месец два започва една тенденция на все по-рядкото и ползване след като ти се е начесъл мерака и се ползва само като поддушово корито -бърз душ.Не съм ползвал ваната по предназначение от години,от минусите които надделяват при мен.Иска яко търкане,може би като е нова ще пада лесно ,но нашата като се захаби направо ми се е..а майката от чистене.Та това се случи в нас ,затова и моя съвет е да се направи 1-во банята,за да можеш един ден да я разкараш ако не ти отърва,моята беше вградена ,ама и банята беше леш вече де.Това е мое мнение ,не съм спец в сферата,казано от гледна точка на потребител.
mitace - напреднал
Да това е май най удачното решение ,а за топлата вода аз съм решил да взема един мощен нагревател пълна я със студена вода и слагам нагревателя топля си я до нужната температура и вадя нагревателя и се ползва, а бойлера си остава топъл,вярно ще върви повечко ток ,но то пък няма да се прави всеки ден това упражнение.
chapara - майстор
mitace написа:
Да това е май най удачното решение ,а за топлата вода аз съм решил да взема един мощен нагревател пълна я със студена вода и слагам нагревателя топля си я до нужната температура и вадя нагревателя и се ползва, а бойлера си остава топъл,вярно ще върви повечко ток ,но то пък няма да се прави всеки ден това упражнение.

Опа ,тука съм изтървал момента ,че си без постоянна топла течаща вода ,сори.В такъв случай това с ваната не е най -удачния вариант ,ако няма де да сложиш някакъв по голям бойлер или два успоредно свързани ,като единия да се включва при нужда от по-голяма консумация.Това с нагревателя ,не е вариант.
mitace - напреднал
е защо с нагревателя да не става като напълня ваната и сложа нагревателя не е ли същото дали ще сложа бойлер по голям или втори и да включа него
boreto1 - специалист
Дирекнонагряващ бойлер ти трябва за да можеш да потдържаш водата топла когато си в нея иначе истива бързо и с кефа от ваната се разделяш за 15 мин. трябва ти постоянен приток на топла вода при нужда ,в противен случай ваната става неизползваема ,овен ако не си морж де

Тема "стени на баня по кой начин" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: