• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
stiv1961 - майстор
koleva83 написа:
А ако някъде се забрави има един инструмент / не зная как се казва / с едни абразиви с различна дебелина , с които се прави каналче за фугираща смес.
:)

Прикачен файл

img1308981678.jpg
img1308981678.jpg (43.15 KиБ) Видяна 2766 пъти
Чаро - Акълия
eddie_92 написа:

Да сте чували за "адхезия"? Съмнявам се в предвид компетентните ви постове. :!:
Вместо да драскате по форумите вземете си напишете по-кадърно техническите документи! :!:
Знаем достатъчно и по темата и... каквото е нужно, включително и как се придобиват златни медали по панаирите :lol:
Поздрави!
рашкета - специалист
Чаро, ако знам , че си жена бих те цункал.Ама впредвид обстоятелствата ти стискам ръка......
svetliopi44 - Чирак...
jekasus
Колега това в баня ли е?
Нема такава цигания.
И перке няма фаянс на другата стена или у Добрич слагате само около мивката и айде готово.
jekasus - майстор
svetliopi44 написа:
jekasus
Колега това в баня ли е?
Нема такава цигания.
И перке няма фаянс на другата стена или у Добрич слагате само около мивката и айде готово.
Това е в "Златни Пясъци", ПУЦа на добрички и варненски "майстори".
Иначе, съдейки по снимките на Чапара в "Майстори-менте" по извращенията в баните надали ще стигнем софиянците.
Изображение
Изображение
svetliopi44 - Чирак...
Малиии мазало, само там могат да се видят такива изпълнения.
Те тея същите тръгнаха и по София да подбиват цената, но клиента бързо се усети и сега са пак по селата.
за колегата eddie_92
След използването на друг продукт,
вече 4 години няма мърдане и без мазане с розова вода... само лепило но КАЧЕСТВЕНО, като се има на предвид че терасата е непокрита и изцяло южна си направете вие сметка за така любимите ви продукти дали са читави и еластични както се твърди ????
А и щом след 3 дена и измивам така наречено Флексово лепило БОРО само с чиста водица от инструмента ,,, ооооо моля Ви спрете да лъжете хората.
geniya - специалист
Само за протокола да вметна, взех си урок и поука.Който пропуска операции по даден процес, после повтаря процеса особено ако е за него.Надявам се други да не правят тези моите изцепки върху латекс и т.н.Не знам дали розовата вода както и казвате, си върши работата, но при мен проработи върху плочките.Наясно съм, че върху хоросан се лепи най-добре, но мазането не ми е сила, нито пък повечето майстори се навиват да мажат, най-лесно им е с кашона.Гледах да мина по лесния начин, но не се получи и бях лошо наказан.Сега ги бутнах и ги направих наново по тази отлепената стена, дано с другите да не се получи същото.Хайде със здраве и много обекти да има, че който пише във форума май май не работи.... :mrgreen:
svetliopi44 - Чирак...
E важното е че стигна до истината и си взел правилното решение.
Неприятно е действително, дано да не се появат проблемите и на другите стени.
:partyman:
eddie_92 - напреднал
Чаро написа:
eddie_92 написа:

Да сте чували за "адхезия"? Съмнявам се в предвид компетентните ви постове. :!:
Вместо да драскате по форумите вземете си напишете по-кадърно техническите документи! :!:
Знаем достатъчно и по темата и... каквото е нужно, включително и как се придобиват златни медали по панаирите :lol:
Поздрави!
Само не разбрах защо всички си помислиха, че работя в Боро... :-D Направо ме убихте от смЕх! Само заради това, че използвам някои нужни за темата термини и споменах, че цяла отлепена стена и тераса не е повод да се вини продукта, а майстора и всички решиха, че съм на заплата в Боро... Абе ако не друго поне се посмях на някои постове така както не бях отдавна :-D Аре стига сме спамили... мисля, че темата се изчерпа... Поздрави! :)
svetliopi44 - Чирак...
Ми то аз не ти се смея, а ти съчуствам.
Щеше да си смешен ако не беше трагичен.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13

Тема "Отлепени плочки на цялата стена----помооооооощ!!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: