Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
Според мен забихте темата в неправилната посока, защото "кеф -цена -няма", особено за онази(онези) нежни части.Мисля , че темата би била по-полезна. А оная гъзарийка започва от 150-400 лв. :lol: :mrgreen:
shotik - майстор
Нека пусналия темата си поправи както заглавието,така и всички грешно написани думи -таолет-такава дума няма ,има тоалет ,от където идва и наименованието -тоалетна чиния.
ivanvasilev1970 - специалист
chapara написа:
Според мен забихте темата в неправилната посока, защото "кеф -цена -няма", особено за онази(онези) нежни части.Мисля , че темата би била по-полезна. А оная гъзарийка започва от 150-400 лв. :lol: :mrgreen:
Адски прав си за "кеф-цена" - ама все пак-150-400 лева за електронно биде ми се струва нереално малко.
Докато се рових в интернет се натъкнах на дъска-биде, която започваше от 370 лева...Ти имаш ли в предвид някоя фирма, която предлага електронни бидета за тази цена?
В сайта на http://www.sofiaclima.com/catalog-bidet.php няма цени :-(
erkamu - специалист
Тани написа:
Има, има виж долу на снимката - тоалетна чиния с "биде" за по-малко от 100 лв + смесител за около 40 , но НЕ препоръчвам такова "биде" ! Поне мога да бъда полезен със снимки на начина на монтаж- първата ми инсталация с PPR на вилата на баща ми! Снимките са на пробите - даже има капка :wink:
Тани, можеш ли да покажеш снимка, на която се вижда връзката на ПП тръба със самото клекало.
Гъвкавата връзка предполагам захранва с вода самото тоалетно казанче...Вижда се една черна тръба в долния край с по-голям диаметър-тя пък отде иде :-)
Ако правилно разсъждавам отляво и отдясно на слесителя постъпва студена и топла вода, а това което отива нагоре е изхода на смесителя, който би трябвало да се захранва чучурчето на тоалетната чиния.
А лекия теч предполагам го отстранихте чрез стягане на холендъра?
rockwall - майстор
попаднах в тази стара тема и слагам линк към моя пост за нашия капак с биде, който вече е на 8-9 години

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 0%B4%D0%B5

смесителят е стенен смесител за душ, от който е изведен изход зад тоалетната

цялата история тогава излезе под 200 лв за смесител и седалка (като седалката беше към 150 , а смесителят 30-40лв)

Тема "Комбинирана тоaлетна-биде..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: