MamaMy написа:Свали малко изхода за мивката! Струва ми се доста висок и ще трябва да къртиш после.Да, това го имам в предвид. Просто сглобката не е направена докрай.
Благодаря все пак... А другите въпроси? Толкова ли са трудни?
MamaMy написа:Свали малко изхода за мивката! Струва ми се доста висок и ще трябва да къртиш после.Да, това го имам в предвид. Просто сглобката не е направена докрай.
MamaMy написа:Ми...явно майсторите спятКато за 2-ро висше. Все пак съм специалист в друга сфера. Иначе разсъждавам като теб и ако си го правя за мен бих го направил точно така.
jekasus написа:1. - Никакво рязане на коляното, затова ти дадох варианта с наклона, така ще избегнеш двоен воден затвор, който ще създава пречки за преминаване на водата.Jekasus, Дано да имаш търпение и нерви с мен тази вечер. Искам да си изясня предложението ти по т. 1.
2.- Долу-горе толкоз, при теб е по-сложен случай, щото замазка се прави по сифона , а не обратното. Но и да има разминаване между сифона и декор.решетка не е фатално.
3. - Твои сифони са "сухи", демек ще виждат рядко водата, по-добре дай пари за сифони с клапи срещу миризми, има добри на ниски цени.
4. - Цимент/пясък 1-3, мокриш предварително, замазваш(заливаш) и ако искаш после пердашиш. Дори и да има пукнатини, след като налепиш стените с плочки, прахоляка и лепилото ще ги запълнят.
ivanvasilev1970 написа: просто гъвкавата връзка за мръсната вода от коритото на душкабината ще влиза с 90 градусов наклон.При това положение ще опре в коритото, и оттам втория воден затвор.
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: