Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sanig - специалист
Аз смятам моята да е облепя с фолио.Омръзна ми вече да я боядисвам.Дано не се разлепи
TANGRA - специалист
Аз съм си купил врата за гипсокартонена стена има ги във вариант с каса за обикновенна стена т.е. продават се орделно. Вратата е метална никелирана и грундирана т.е. вечна. Който иска да си я боядиса с сплит система имитираща дърво. 275лв с упларнения и брава при представителите на KNAUF
elby75 - специалист
Абе вие сте големи сладури.
Естествено българина ще стане за резил.
Тамън ви се израдвах ,че ви има и вие се н......те на пеизажа.
Много остри езици,много сарказъм,много завист.
Е ,поне разбрах защо никой не е писал в темата ми.
Бях споменала Емералд,като пример за добър вкус и явно затова останалите/накои / се уплашиха да ми пишат.
Е,ще го преживея.
Много е практично ПВС-то ,но мнооого грозно за апартамент и неуютно.
Емералд продължавай в същия дух,ти си една от най-добрите тук.
rojko - специалист
Да, наистина е проблемно човек да реши ,алумин ,пвц или дърво .Аз лично предпочитам дървената врата. Една от причините е че създава домашен уют .Все пак съм си у дома а не в общественна тоалетна.А колкото до влагата,добре е в банята обезателно да си има човек душ кабина,за да няма пръскане на вода . И хубава вентилация.Колкото до гниенето,ако има такова ,ее няма да живеем с орлите я.
вратата на банята ми е от фазер,за 30г. нищо и няма.
walko - специалист
И в нашия апартамент е от фазер и щото няма отдушник от влагата се раздува и почва да затяга и аз през година-две прогонвам с рендето, ама ми писна и в новото ни жилище взехме алуминиева нищо че другите врати са дървени и тая седи като кръпка, та нали продават и самозалепващо фолио във всякакъв десен, но сега вече дори не си спомням къде съм захвърлин рендето.
sanita - специалист
Нашата е интериорна като останалите в апартамента, но тази за банята освен, че отвътре исках фурнира да е по-светъл задари цветовете на плочките, е обработена по специален начин с лак, за да не се просмуква влагата /това си платихме допълнително/. За сега нямам проблеми и говоря така, защото се ползва само от 8 месеца. Ще видим как ще е занапред. :-D
Ето това са вратите
Изображение
кака Лара - специалист
walko написа:
И в нашия апартамент е от фазер и щото няма отдушник от влагата се раздува и почва да затяга и аз през година-две прогонвам с рендето, ама ми писна и в новото ни жилище взехме алуминиева нищо че другите врати са дървени и тая седи като кръпка, та нали продават и самозалепващо фолио във всякакъв десен, но сега вече дори не си спомням къде съм захвърлин рендето.
Ами така де, 4е след 10 години ще се сменя, то е ясно. И аз се спрях на дърво за банята, но проблема ми сега е как да стане така, 4е хем отвътре да е бяла, хем отвън да е с цвета на останалите интериорни врати?
gotsum - помощник
Здравейте,не мога да ги разбера хората които не харесват вратите от алуминий и PVC ,ето я моята врата на банята която е комбинация от двата материала
http://prikachi.com/files/82935N.jpg
вижте дали сега се отваря
Последна промяна от gotsum на нед яну 20, 2008 4:47 pm, променено общо 1 път.
Trailblazer - помощник
Тези линкове които си дал, нещо не работят!? Отварят едно и също на дадения сайт, но не и снимка на врaтата ти.

Тема "въпрос за врата за баня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: