Kakто е видно от снимката на предпазния клапан е надянат шлаух. На бойлера на сина такъв шлаух съм го свързал към канализацията и кво капе се не види. На тъщата бойлера е над ваната и дреме и че капе във ваната. И така капенето е нормално не требе да се шашкате.
В хотели в Банско се наложи доста бойлери да се разполагат извън баните, че малки. На всички "външни бойлери" предвидихме канализация - дренаж до бойлера за да може капенето да се отведе в канала. На към 30% от предвидените дренажи бяха пропуснати от мАсторите, оти нестандартно и се чудили ков е тоя канал в коридора и го не направили. И така хотелите стратираха, а бойлерите прокапаха в коридорите. Една година мина с бутилки, тубички и кофички, докато не въведох ноухау и по този начин преместих капането на друго скрито и подходящо за капане място. Тука писано е по въпроса
Пукането не ми е понятно. Еми не съм забелязал таквоз, дали що нема или що не чуем
 Освен това с шишковите бойлери немам срещи. Всички бойлери в хотелите в Банско беха доставени от Елдоминвест. На сина е от там и на тъщата също, а моят е Теси на над 10 г, ама се ползва само кога нема от Топлофикация. А от години стана рядкост да нема Топлофикация. Вече нема профилактики само при аварии спира топлото. Но.....
 Освен това с шишковите бойлери немам срещи. Всички бойлери в хотелите в Банско беха доставени от Елдоминвест. На сина е от там и на тъщата също, а моят е Теси на над 10 г, ама се ползва само кога нема от Топлофикация. А от години стана рядкост да нема Топлофикация. Вече нема профилактики само при аварии спира топлото. Но.....В ж.к. Красно село, ул.Хубча 195 има фирмен магазин и сервиз на Елдоминвест. Дали се занимават с Шишкови бойлери
 Требе да се пита, все пак конкуренти са
  Требе да се пита, все пак конкуренти са  Нищо чудно да се опитат да си пробутат продуктите без нужда да се сменя бойлера. За това и не посмях, поне до момента да споделям за този сервиз. А и сега не съм сигурен, че това ще е правилен избор
 Нищо чудно да се опитат да си пробутат продуктите без нужда да се сменя бойлера. За това и не посмях, поне до момента да споделям за този сервиз. А и сега не съм сигурен, че това ще е правилен избор  Ако беше техната марка - може би
 Ако беше техната марка - може би 
Изобщо светът става все по-комерсиален. Търговски де

Последна промяна от kozl на пон ное 12, 2018 10:23 pm, променено общо 1 път.

.jpg)