Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
EDI - майстор
И ко не паснат ко, не става за ползване ли или нема да тече водица. :lol:
jekasus - майстор
EDI написа:
И ко
Кипелов, Беркут или Житняков? :-D
EDI - майстор
И тримата, и тримата :-D :lol:
Chefo77 - майстор
Как успявате всяка тема да обърнете на "Ти мен уажаашлима?"...
andreygg - напреднал
За 6 часа темата е заприличала на селска кръчма. Много "разбирачи" имало в този форум.
EDI - майстор
Чефо, когато вече са открили топлата вода и пише как се добива, какво да се стори друго. :lol:
Alfa_D - специалист
пон ное 18, 2019 2:02 pmradius написа:
На мен вече ми е интересно, какво друго може да определиш като селяния, това за паркета и то си е попадение.
Виж сега, изглеждаш ми интелигентен пич, затова ще ти отговоря:
- метална врата от ламарина с дебелина 0.6 мм, покрита с PVC фолио, имитация на орех;
- тапети в коридора и златисто на цвят осветително тялона на стената с енергоспестяващи крушки.

Ако имаш други въпроси, питай :lol:
Alfa_D - специалист
Просто попитах за фугите на пода и веднага ... бил съм бил прост селянин!

Имам и друг въпрос - понякога се оказа, че-пластмасовите разделители за фугите залепват толкова здраво, че не могат да се извадят от каналите.
Късат се и остават парченца, които не могат да се извадят по никакъв начин. Пробвал съм да ги изстъргвам с ножовка, но пак не става. Пробвал съм и с дремел. Някакви други идеи?
Нека обиждането започне сега ...

P.S. Плочките на пода се режат на водно рязане и от 33х33 см се получват с размер 25х25 см. Фугите съвпадат идеално, но има много фира. За 4 кв. м. обаче цената е приемлива. Това за хората, които се чудят как е направено.
Понеже съм селянин и нямам фотоапарат, а и да не обидя някои мастори - няма да кача снимки :-D
Последна промяна от Alfa_D на вт ное 19, 2019 10:33 am, променено общо 1 път.
naster - майстор
Как ги поставяте - само единия край надолу или целия кръст между плочките?
Alfa_D - специалист
вт ное 19, 2019 10:32 amnaster написа:
Как ги поставяте - само единия край надолу или целия кръст между плочките?
Поставям целия кръст между плочките и понякога само с единия край надолу. Просто се късат, вероятно защото обилно мажа с лепило, а не лепя плочките с "кюфтета", като на чуждо :-D

Тема "Фуги на пода на банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: