• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 51
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ivanvasilev1970 - специалист
Премерено. Става. Махам ръкохватката на крана и мога да завинтя двата без проблем.
chapara - майстор
ivanvasilev1970 написа:
Премерено. Става. Махам ръкохватката на крана и мога да завинтя двата без проблем.
:supz:
Задравейте,
започвам рабора по структурата и малкия куфар.
Реших да "поразчупя" малко куфара, за да се получат две "рафтчета" на по ниска височина.
Ето как изглежда "проектЪТ" :-)
Прикачен файл:
mk1.JPG
Мисля всичко това, което е в червено да го правя с УД профил, а това в зелено с ЦД.

Какво мислите за идеята? Там където има питанка-ще имам проблем с завинъването на рапидките, но ще се справя някак си...
Там където по структурата ще слагам рапидки-предварително ще пробия отвори с 2мм свредла...че предния път бая се озорих. А рамката на това Грое си е доста здраво.

Както ме бяхте посъветвали-малкото стъпало (за закриванена отходната 110 мм тръба ще я правя най накрая.
VLADO66 - майстор
Извинявам се ако ти прозвучи грубо,ама там където пише GROHE може да сложиш име на покойника :cry: :|
VLADO66 написа:
Извинявам се ако ти прозвучи грубо,ама там където пише GROHE може да сложиш име на покойника :cry: :|
Разтълкуваъ малко...че ми се въртят най различни неща в главичката
VLADO66 - майстор
ivanvasilev1970 написа:
VLADO66 написа:
Надгробна плоча :wink:
VLADO66 написа:
ivanvasilev1970 написа:
VLADO66 написа:
Надгробна плоча :wink:
Заприличало ти е на надгробна плоча...аз не правя такава асоцияция... :roll:
VLADO66 - майстор
Ми ако сложиш две вазички с цветя върху зъбчетата :-D
chapara - майстор
Еееееееее и цветя да сложи, къде си виждал на главата на покойника да има цукало :axe:
chapara - майстор
ivanvasilev1970, гледай да не усвяткаш с конструкцията тръбите на лирата (парното) :wink:
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 51

Тема "Ремонтът на банята в действие..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: