Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
dbelev - специалист
Асинка ме изпревари. Подкрпям предложението :2thumbs: . Имах нужда (вероятно и много други) от тази информация. Благодаря на всички!
Time2Burn - специалист
Според мен шприц с теракол не се прави, а и в случая не е нужен сприц. То май и изолацията не е необходима - стената е вътрешна, няма да замръзнат тръбите.
П.С. Шприц се прави с пясък, цимент и Ц200. Но се нанася върху бетон или други гладки повърхности. Във изкъртена баня не е необходимо шприциране.
$64EN - специалист
не съм много съгласен , но понеже знам, че си доста компетентен и засега няма да коментирам докато не се изкажат още няколко човека . иначе наистина това сигурно не се казва шприц просто тъка го наричам образно :)
dbelev - специалист
Благодаря на всички за съветите. На снимките ще видите резултата. Утре ще монтирам водомера (втори опит :? ), че ще идват от ВиК да го пломбират и после ще правя пробите. Ако виждате нещо нередно, сега е момента да си кажете :?:

Прикачен файл

DSC00272.jpg
DSC00272.jpg (25.78 KиБ) Видяна 4199 пъти

Прикачен файл

DSC00271.jpg
DSC00271.jpg (34.71 KиБ) Видяна 4199 пъти

Прикачен файл

DSC00270.jpg
DSC00270.jpg (45.93 KиБ) Видяна 4199 пъти
detelin - специалист
а до тия пло4ки кадето ще лепиш има ли други?
dbelev - специалист
Първо трябва да се затвори банята и после лепенето. Ако правилно съм разбал въпроса - не.
bad to the bone - специалист
...
Последна промяна от bad to the bone на ср ное 11, 2009 12:16 am, променено общо 1 път.
Time2Burn - специалист
ENBRA. Ако имаш желание мога да ти уредя един. В комплект с куфар, ножица до Ф40, глави със син тефлон от Ф16 до Ф63 включително, стойка и менгеме за работен плот. Цената ще е добра и малко под пазарната. Пиши на лична ако имаш интерес. Говорим за чисто нов разбира се, с 2 години гаранция (или 3 години, ще излъжа). Успех!
tassel - специалист
dbelev написа:
Благодаря на всички за съветите. На снимките ще видите резултата. Утре ще монтирам водомера (втори опит :? ), че ще идват от ВиК да го пломбират и после ще правя пробите. Ако виждате нещо нередно, сега е момента да си кажете :?:
Сигурно вече е късно, ама защо не си сложил изолация? :?

Тема "Лепене на плочки върху старо лепило ?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: