• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Rumen Iankov - специалист
Като разбият плочките сипи вода в канала за да видиш от къде тече.
KOLIIN - напреднал
Един приятел- водопроводчик ще смени водопровода и псевдо- сифоните :lol:
fitnes___ - специалист
а смеситела ше му хване ли челама 4е мивката нее лоша
KOLIIN написа:
Трябваше с него да започнете ремонта и ако си намерите добър майстор за плочките ще се радвате на хубава баня.Успех :2thumbs:
KOLIIN - напреднал
Rumen Iankov написа:
KOLIIN написа:
Трябваше с него да започнете ремонта и ако си намерите добър майстор за плочките ще се радвате на хубава баня.Успех :2thumbs:
Трябваше, но преценихме, че е зает- достроява си къщата човека. евала, че дойде на срещата с шефа на фирмата и му обясни всичките простотии , които са извършили при нас в час по труд и творчество. спомена, че има и майстор плочкаджия и вчера видяхме и неговата работа каква е. на мен ми харесаха плочките, които е поставил б банята, софоните, душ- кабината- абе това което и аз исках. Направи ми впечатление че фугите са много тънки, за разлика от нашите. малко по- спокойна се чувствам и дано всичко е наред занапред :) :) :) Да знаете, че ще се консултирам и с вас т.е ще продължа да досаждам :-D :-D :-D
После да качиш снимки. :)
KOLIIN - напреднал
с най- голямо удоволствие :wink: Водопроводчика вчера ни подмета като идея да сменим местата на мивката и тоалетната, та като се влезе да не се блъскаме в нея, а там да бъде мивката. Интересно...само че дали гипсокартона и плочките бифа издържали тази тежка мивка. водомерите и щранговете ще са под нея. Май ще трябва да дам размери и да намериме най-практичния и оптимален вариант.
fitnes___ - специалист
ще издаржи всичко има дюбели за гипс картон едни пера се отвариат при навиването зад гипс картона и много здраво прилепва мивката мие хваната с такива като шкафа под мивката е висиащ и тои не стапва на земиата
fitnes___ - специалист
такмо погледнах че един колега от форума е качил снимка на такав дюбел

Прикачен файл

image55_131.gif
image55_131.gif (4.42 KиБ) Видяна 3402 пъти
KOLIIN - напреднал
fitnes___ благодаря!...имам чувството, че след този ремонт и аз ще стана баш майстор от толкова консултации, съвети и информация от форума :-D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Новата баня протече!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: