Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jekasus - майстор
jekasus написа:
Миналата година съм виждал във варненския Брюколаж. Имат си там заключени витрини.
Аз нипел с муфа не бъркам, но накара ме да да проверя пак :-D
ribnikolaevi написа:
Проверих по телефона, едно момче, което работи от 6 години във варненския Бриколаж казва, че само е чувал за такова нещо, но не е виждал ...
За качество на продавач-консултанти всички си знаем :-D може да му пратиш снимката.
ribnikolaevi написа:
Заключени витрини?
Там си е, в отдела на ВиК.
Единствения проблем, че е 3/4, на 1/2 няма.

Прикачен файл

DSC_1525.jpg
DSC_1525.jpg (99.28 KиБ) Видяна 1653 пъти
ribnikolaevi - майстор
Мерси, ще я пратя не само на варненския, и на софийския също, дано изровят и тук.
jekasus - майстор
Като знам как е зареден Варненския, по сравнение с Добричкия - Софийския трябва да има от пиле мляко.
ribnikolaevi - майстор
Имат го и в София .... :axe: :axe: :axe:
Благодаря още веднъж!
alexiva - специалист
Проблема на този клапан е,че сработва само при голямо спукване на меката връзка или маркуча. Имай го предвид! Ако е леко пукнато и теча е слаб няма да ти помогне! Двойния маркуч ,за който спомена е по-надежден! Виждал съм ги на цена около 40лв.
ribnikolaevi - майстор
Аааа, ама аз за пералнята смятам да го ползвам. Може би и за кухненската батерия. За ваната наистина си мисля за маркуч/шлаух около меката връзка.
Благодаря все пак!
ribnikolaevi - майстор
В Практикер са по-евтини ...
Прикачен файл:
Photo-0142.jpg
ribnikolaevi - майстор
Голям кеф е тая вана! Само едно нещо не мога да направя. Има си вградено радио, както и вход за ЦеДе. Но като пусна хидро- и аеро- помпите и шума става такъв, че радиото трябва да крещи, за да сечува. Мисля си, че решението е с някакви слушалки, водоустойчиви ...

Тема "Монтаж акрилна масажна вана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: