Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
maxuel82 - специалист
Благодаря и тука си прав :? ама това ми беше второто лепене на плочки знам че имам грешки и съм благодарен че ми ги казвате! занапред ще гледам да не ги повтарям! :)
svetliopi44 - Чирак...
Радвам се че така приемаш нещата ...впрочем ти си го казал и в подписа си ..само бих допълнил и от грешките си ... смело на пред ...усещам че скоро ще имам конкуренция в твое лице... :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:
Time2Burn - специалист
В една моя тема, подобна баня я направих сам за 4 дни... картона беше на лепене, и тавана се шпаклова и боядисва. Не се обиждайте ама ВиК-то ви е направено чисто аматьорско. А за тези пари няма как да си платите само къртенето, извозването и водопровода. Като пуснете такава тема и накрая като кажете за еди кое си 7 лева, за онова 2... все едно не майстори са лепили плочи а бабички са шили копчета. Не ставайте смешни, работата в тази баня е минимум 1500 лева...
kernelpanic - специалист
Че по колко вземат за извозване в софия ? на мен къртене и извозване /както съм писал/ 110 лв от ет. 4 без асансьор!
1500 в София! тука вземат малко по ефтино! :? :?
maxuel82 - специалист
svetliopi44 написа:
усещам че скоро ще имам конкуренция в твое лице...
:-D :-D :-D Е чак пък конкуренция :? Аз само искам сам да си направя банята че за майстори е много скъпо а и назнам на какви майстори мога да попадна? СЕга имам една стеничка за зидане и почвам банята !Ще пусна една тема И СЕ НАДАВЯМ ДА МИ ПОМАГАТЕ СЪС СЪВЕТИ :gott:
ronik - специалист
Ако ти трябват аматьорски съвети, тъкмо завършвам моята :)
maxuel82 - специалист
ronik написа:
Ако ти трябват аматьорски съвети, тъкмо завършвам моята :)
Съвети приемам всякакви :idea: щом вече си минал по този път значи си наясно с повечето работи :idea:
pep - специалист
Като за 10дни 800лв+100лв(местене на водопровод 2м)+80лв(монтаж на мивки и т.н.)+200лв(окачен таван) - толкова за труд 3.5м2 баня http://img267.imageshack.us/img267/9417 ... ma2qj5.jpg
Time2Burn - специалист
Аз пък за 4 дни направих 2 бани. Аконе вярвате ще направя филмче за колко време правя една стена.. Спокойно, филмчето ще е около 10 минутки.
dundurma - специалист
гледай сега неверниците,как ще те метнат............според повечето МАСТОРИ не можело-бързо,хубаво и евтино...........да ама може :partyman: :partyman:

Тема "Баня за 6 дни" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: