• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Разлика между мъж и жена е, че жена няма силата. Такива работи ги работи по-бавсно и по малко. Не може да метне пълна мистрия, само на връхчето.
И никога не си мисли, че знае, та хем пита, хем има свобода на мисълта да съобразява и измисля.
Струва ми се, че жената е измислена да е началник.
Майостор Баце - напреднал
emil_v r написа:
Не се радвай , помощник , и напреднал , са от най-низките статути .

Виж моя , виж на другите и се замисли къде си ти-
къде сме ние. :evil:
Само не разбрах защо да несе радвам :?
Така или иначе никога няма да стигна до твоя статут по публикации. Тук сте свързани с професия и бизнеса, който правите, а моя бизнес в друга област, там съм баш-майстор :razz:
Още повече темата се разводни със принадлежноста ми към нежния пол, така че скоро ще изчезне.
Последна промяна от Майостор Баце на нед авг 23, 2009 11:00 am, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Споко, като се наспят, ще минат модератори и ще трият трият...
А ти обърна внмание на пол. Засрами се!
Каква ти е професията?
rulom написа:

Нямаш си на идея колко пари и нерви си икономисала от майстори :)
имам си идея, миналата година направих подобен ремонт в кухнята. После само мебелите поръчах. Кухнята, която харесах, нямаше гръб, а аз не исках плочки, пък и не мога да ги слагам. И си купих плоскости от Практикер. Монтиращите кухня майстори направиха 4-6 движения с дрелката срещу 75 лв!!!
Но все пак има неща, които наистина изискват по-специални инструменти, майсторска ръка и то мъжка. В момента имам прекрасен стар паркет, много е запазен, но скърца ужасно, но места пружинира на 2-3см. Като реша да го сменям, определенно няма да се правя на майстор :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ще извикаш майстор и той ще те навие да слагаш ламинат. За да не скърца паркета под ламината, ще те убеди да го вдигнете, после замазка ...
А този паркет можеш сама да оправиш и майстор само да изцикли (и лакира).
Коментирано е тук някъде. Дупка с дрелката и пръскаш по малко пяна. От тази монтажната, дето си я наричаш силиконова.
solo5 написа:
аз като чета какво е направила и започвам да се съмнавам да не е мъж и да ни будалка всичките :-D
мина ми и това през главата, като си измислях ника :-D
като ми върнат апарата може би ще ви покажа кухнята, само се чудя дали има смисъл...то пък хептен ще изляза извънземно :ugly:
n_a написа:
Споко, като се наспят, ще минат модератори и ще трият трият...
А ти обърна внмание на пол. Засрами се!
Каква ти е професията?
електроинженер, оптични системи за комуникация
но не съм работила и ден, като такава. Даже :-D да ви призная, като сложих новите контакти в кухня, не ги свързах правилно и се чудих половингодина защо от време навреме ме бие ток от готварската печка и то не със силата на статично електричество, бая по-силно. Та вече си имам фазомер :lol:
n_a написа:
Ще извикаш майстор и той ще те навие да слагаш ламинат. За да не скърца паркета под ламината, ще те убеди да го вдигнете, после замазка ...
Коментирано е тук някъде. Дупка с дрелката и пръскаш по малко пяна. От тази монтажната, дето си я наричаш силиконова.
Олии! как не се сетих сама за пяната, сигурно защото се успокоявах, че така или иначе няма начин и трябва да сложа ламинат. Та сега никакъв лъминат! паркета е изциклен и лакиран - е тоз път не съм аз, така си беше, като купих апартамента.
Още утре купувам пяната и ще питам някой за дрелката. Благодарско :jump:
emil_v r - майстор
n_a написа:
Kolega, но ако пръсне повечко пяна , женицата как да отмери колко ... ,
Няма ли да и надигне още повече паркета , на "Дунавски вълни"
emil_v r написа:
n_a написа:
Kolega, но ако пръсне повечко пяна , женицата как да отмери колко ... ,
Няма ли да и надигне още повече паркета , на "Дунавски вълни"
ей, сега да не ме вкаратя в беля?! :o Колко да пръскам? и дупките, които ще останат?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Антикризисна баня за 181,65 лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: