• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
geniya - специалист
Здравейте, отново!Не знам кой дявол е погледнал накриво банята ми, но да се оплача или агне да правя не знам вече :( :x
След като ми се отлепиха веднъж плочките от стената и га налепих наново, сега ми са отлепени пак.Просто не знам на какво се дължи този феномен, като направих следните операции втори път:
1.Премахване на отлепените плочки
2. Изстъргване и начукване на стената до хоросан /яко/
3. Изчистване от прах и грундиране с розовата вода с баданарка до плътно розово
4. Лепене на гребен с лепило С2 на ДЕКО профешънъл
5.При грешно залепена плочка забелязана на другия ден, бой с чука и няма махане...

Но сега след близо месец всички отлепени с по близо 10-12мм са виснали на разстояние от стената... :x :x :x
Моля за съвет...
toni_g79 - специалист
Точка "3" ти е грешката според мен,до колкото разбирам си минавал повече от веднъж.Като махнеш разлепените и ще разбереш най-добре ........
geniya - специалист
Не е минавано повече от един път с грунда, просто съм го минавал с баданарка а не с валяк.Чак пък това да е проблема, може знам ли.Ако знаех нямаше да има проблем.Повече ме съмнява лепилото...Днес ако имам време ще ги сваля и ще дам снимки.Чакам идеииии...
chapara - майстор
Ти смазваш бре човек, това са направо феномени :?
jekasus - майстор
След снимки на плочки и стената ще кажа къде проблема.
Чаро - Акълия
geniya написа:
Здравейте, отново!Не знам кой дявол е погледнал накриво банята ми, но да се оплача или агне да правя не знам вече :( :x
След като ми се отлепиха веднъж плочките от стената и га налепих наново, сега ми са отлепени пак.Просто не знам на какво се дължи този феномен, като направих следните операции втори път:
1.Премахване на отлепените плочки
2. Изстъргване и начукване на стената до хоросан /яко/
3. Изчистване от прах и грундиране с розовата вода с баданарка до плътно розово
4. Лепене на гребен с лепило С2 на ДЕКО профешънъл
5.При грешно залепена плочка забелязана на другия ден, бой с чука и няма махане...

Но сега след близо месец всички отлепени с по близо 10-12мм са виснали на разстояние от стената... :x :x :x
Моля за съвет...
Признавам те! Някакъв уникален мазохист си!

Да започнем от начало.
Какви плочки лепиш бе човек? Да не флякаш някви гранитогреси по банята? Я дай някво инфо и поне една снимка!
Кви са тия розовите пак? На Броро ли? Е що лепиш с Деко, като грундираш с Броро?
Слагал ли си на Голф масло Елф? :lol: Ако си, ще разбереш за какво говоря. :lol:
Я наснимай за да няма дългоочакван трети епизод на пълнометражния филм...
geniya - специалист
Ето снимки...Нямам снимки на свалените плочки от първото отлепване.Оказва се че лепилото е боклук.Разправяха ми за отлепени 230м2 на голям обект преди 20дни със същото лепило, така че май не съм аз кривия...

Взехте ме на бъзик, май вече ааа?Айде моята баня ще я прежаля някак, ама да не се случи на Вас дето си вадите хляба с тази работа, защото всяко нещо си има първи път.Да няма после :axe:

Прикачен файл

20072012994.jpg За да не ме бъзикате- готова баня.

Прикачен файл

07072012984.jpg За да не ме бъзикате- готова тоалетна.

Прикачен файл

23062012968.jpg Това е драна и грундирана стена след първото отлепяне.

Прикачен файл

20072012989.jpg Тази стена вляво е проблема в пералното.
Тани - модератор
Я снимай опаковката на грунда , че това ми прилича на бетонконтакт!
jekasus - майстор
По отлепените плочки пак така чисто, като по стената?
Ако лепилото си стои по плочките и трудно се сваля, виж поста ми от първата страница.
chapara - майстор
Тука няма място за бъзик, просто ми се реве когато видя такива работи.Наложени кинти в брой и ефекта е =0
Проблемчето е някъде там :? ама май в лепилото. :shock: :?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13

Тема "Отлепени плочки на цялата стена----помооооооощ!!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: