• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
емовлаха - специалист
Стича ли се като го наложи
dragozow - майстор
Не, то е доста гъсто, даже с клечка за уши не мога да гребна, че се криви и ползвах отвертката.
емовлаха - специалист
Добави още трябва да държи. при едно приятелче в Германия го правих това упражнение със 600к и нямаше ядове, проблема беше докато се разбере смзката
dragozow - майстор
И аз това си помислих и сложих доста щедро(имам 75 мл) преди да затворя пантата. Толкова щедро, че излишното излезе като я затворих. Гледах я отвътре, ушаците и са здрави, отворих другата панта, която работи, по същия начин са. Маслото, новото и старото си е с консистенция на смола.
емовлаха - специалист
Тези белите ушенца пипа ли ги местене обръщане
dragozow - майстор
Да, за това отворих другата панта за да видя, но са както трябва, те на обратно не влизат хубаво и докрай, но това го установих сам. Егати пантите, сега в Алито като съм гледал панти ми излизат няколко модела, рових пак, няма, световно неизвестни.
емовлаха - специалист
И аз гледах такива не видях. подобни белички видях в Руски сайт но не знам дали са точно този модел. Явно са със някакви заводски номера буква някаква и цифри, нещо не е както трябва в пантите мислех си даже.че няма да се затворят със това дето си купил
dragozow - майстор
Затварят се, има една особеност при затварянето, пластмасовото трябва да се навие хубаво и тогава се стяга с гайката, иначе ако само се натиснат не затварят хубаво и да стягаш гайката, пантата не затваря хубаво. Интересно, че ако опитам да я движа на ръка не успявам, а като я сложа на капака си лопа. Все едно маслото не е с необходимата гъстота, ако въобще то играе, но като гледах клипа на руснака, маслото е проблема. 750к е по-гъсто от 600к и би трябвало да има обратния ефект, да затваря по-бавно.
емовлаха - специалист
Там трябва да ти е сухо дето е резбата и основата дето се съединяват за да може да притегнеш пластмасовата гилза към основата, раздвижвай и притягай ефекта е на изтичане може и да има някакво износване и да не може да се притегне. Когато го правих нито съм чистил нито съм свалял перките, добавих малко не стана добавих втори път и заспа нито съм бърсал нито съм го гледал
Последна промяна от емовлаха на пон дек 09, 2024 5:20 pm, променено общо 1 път.
dragozow - майстор
Сухо е, да. Аз затварям пантата, стягам силно гайката, така, че пантата да не отвори(пробвах и с разхлабена), слагам пантата, мушкам зегерката, която не и дава да излиза от капака и готово.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Тема "Панти за тоалетна дъска" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: