Сигурно си прав. Изви8нявам се ако съм изложил варненци. Но аз, като по-мързелив домашен майстор бих се опитал ако проблема е в тази зона да поизкъртя добре примерно 20 см преди колената и някъде след батерията за мивката. Режа участъка. Изготвям си заготовката и снаждам посредством муфи. Така си мисля поне. Възможно ли е?

А този майстор освен,че беше "голям майстор",беше и голям нервак и когато бях сама вкъщи и той хвърляше и чупеше умирах от страх,а отгоре на всичко ни взе солидна сумичка  и когато се свързахме с него и му казахме за проблема той се криеше и не ни вдигаше отначало,но после уж ни обеща да дойде да си оправи мизерията,но не дойде
 А този майстор освен,че беше "голям майстор",беше и голям нервак и когато бях сама вкъщи и той хвърляше и чупеше умирах от страх,а отгоре на всичко ни взе солидна сумичка  и когато се свързахме с него и му казахме за проблема той се криеше и не ни вдигаше отначало,но после уж ни обеща да дойде да си оправи мизерията,но не дойде  А и той самият ми разказа,за един клиент преди нас който не бил доволен от него,ама кой да се сети
 А и той самият ми разказа,за един клиент преди нас който не бил доволен от него,ама кой да се сети  
 Името му е:Николай Боев(май така му беше фамилията) от Ловеч тел. му е:0878 760 733