Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
asinka - специалист
Благодаря за линковете, но нашето е залепено със силикон, и ще е трудно да се свали, за да се сложи каквото и да е устройство.
Може би, когато му дойде времето за смяна, тогава ще помислим по-обстойно.
chapara - майстор
asinka написа:
Благодаря за линковете, но нашето е залепено със силикон, и ще е трудно да се свали, за да се сложи каквото и да е устройство.
Може би, когато му дойде времето за смяна, тогава ще помислим по-обстойно.
Не е проблем свалянето,взима се капронов конец,който да мине между огледалото и фаянса и се реже силикона
Изображение
iva6ki - специалист
да въскреся малко темата някой мислил ли е вариант на dc 12 v с реотан
от отопляема стелка за кола тъй като имам една която реших да пожертвам :-D
в името на науката ,но немога да измисля подходящ траф на 12v ,вътре в тапицерията
е вид кабел за отопление само ,че доста по тънък и вероятно щом е за кола иска
по висок ампераж.
Дайте предложение за траф на 12v около 40w с по висок ампераж тъй като пробвах с обикновен
регулируем траф до 1000mah никакъв ефект а с зарядно на кола при 2А дига 35градуса
ruumen - помощник
Да се включа в темата.От много време и аз търся ефикасен и евтин начин за премахване на това изпотяване на огледалото в банята.Това, което ми се струва евентуално като удачно решение е да купя една електрическа възглавница/отговаря на изискванията ми като квадратура и мощност/, да и извадя проводника и да го монтирам отзад на огледалото.Мойто огледало е залепено със силикон и искам да ви попитам дали този нагревател няма да направи някоя поразия напред във времето.
iva6ki - специалист
ruumen написа:
Да се включа в темата.От много време и аз търся ефикасен и евтин начин за премахване на това изпотяване на огледалото в банята.Това, което ми се струва евентуално като удачно решение е да купя една електрическа възглавница/отговаря на изискванията ми като квадратура и мощност/, да и извадя проводника и да го монтирам отзад на огледалото.Мойто огледало е залепено със силикон и искам да ви попитам дали този нагревател няма да направи някоя поразия напред във времето.
Точно заради евентуална поразия търся начин на 12в

Тема "Потно огледало-УЖАС!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: