jekasus написа:Да свали горно капаче от картончето, като не сигуренJekasus,![]()
с това изречение направо ме разби. Нищо не разбрах

jekasus написа:Да свали горно капаче от картончето, като не сигуренJekasus,![]()
ivanvasilev1970 написа:1 - преход(извод)jekasus написа:За белия кожух не грешиш, слага се преди плочките, след плочките изрязваш излишното и слагаш оная пластмасова джаджа с гумички. Да е..а, като не ги слагам всеки ден, откъде да помняJekausus,![]()
![]()
За рапидки - няма начин да не стане,
Чапар, зависи с какво пробиваш, ако с умрял винтоверт, не става![]()
За извода - виж тук поста ми viewtopic.php?f=22&t=38915
Закрепват се за картона и има ограничители за дебелината на картона.
за това ли става въпрос:Откъде да го купя, колко струва и как точно се монтира? Номерирал съм частите за да ти е по-удобно при обясняванетоПрикачен файл:dzvu4ka.JPG![]()
Какво е предназначението му?-при завинтване на каквото и да е в него се противопоставя на усуквашия момент ли?
ivanvasilev1970 написа:Така ще разбереш къде да завиваш рапидките, това е за поста на Чапараjekasus написа:Да свали горно капаче от картончето, като не сигуренJekasus,![]()
с това изречение направо ме разби. Нищо не разбрах
jekasus написа:Ограничители се махат при двата пласта картон, самия преход има каналчета за ламаринка, да не объркаш къде да пробиваш с видии, закрепва се към прехода, ако се загледаш на снимката, ще видиш отвори за видии.Схванах...честно казано не съм срешал това нещо по магазините. Как се води? и ако не го намеря има ли алтернатива?
jekasus написа:Набързо от чичо гугълНа мен ще ми трябва не коляно, а муфа за гипскартон.
http://www.ubis.bg/index/catalog/path/0.1.27.71
jekasus написа:t.e. предлагаш ми с това коляно да променя посоката за да мога да завържа с коляно за ГК?
Няма невъзможни неща.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: