• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
KOLIIN - напреднал
..пак съм аз за да ви вия като вълк от тези "майстори" мои прословути :evil: :evil: :evil: Пуснах жалба в Комисия за защита на потребителите и там си ми е надеждата за възмездие след всичките тези нерви.Шефът на фирмата и идея си няма колко материал и пари са отишли за моя обект и ми предлага аз да си изчислявам..иначе и той има предложение да ми върне част от сумата, която определено ми се вижда малко, та идеята ми е ако тук ви споделя какви ремонтни дейности са направили, от които съм доволна да му дам аз оферта.... :?:
Чаро - Акълия
гони до дупка!!!!!!!
искаи обезщетение!!!!! за неудобства, усложнения ........
не дей да взимаш само пари за метерялите искай и отгоре....
да се научат да работят ... ше им .............:censored:
andro440 - майстор
ne se пъна ,че съм майстор ,но аз такива сифони от две части ...ама -Никога не ползвам ! никога не ползвам и пластмасови ,алуминиеви или измислени китайски ,особено пък квадратни на форма ,защото ,колкото и да са качествени и скъпи -дават фира в даден момент .неправилно е и свързването на сифон /подов / непосредствено във /У /тройник ,без да има разстояние поне 20,...30 см и подобаващ наклон поне 1 сантиметър на метър ! лепилата за плочки и циментите,, са хидроскопични и пропускат влага ! НЕ пиша това!!! за да се изтъкна!,а просто да си дойдем на думата ...,има малки правила ,които в последствие се оказват големи и проблемни ,ако не се спазват -говорим за банята и канала ,,за съседа отдолу ,за отичане на вода и ред други неща ,както и ако пуснем мивката и пералнята свързани в един канал и от сифона започне да извира вода ,защото по горе ,на една снимка видях -Лошо изпълнение !. човека пуснал темата ,наистина трябва да потърси отговорност на хората -изпълнители ,защото в една баня се вкарват доста пари и тези средства е желателно да са оправдани .
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Новата баня протече!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: