• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sasooooooooo - "специалист"
Fortune написа:
Харесвам мъже, които се включват при обсъждане на обзавеждане на дома, обикновено оставят решението на нас жените. Нали не обичате да обикаляте по магазини.....
Мъжете, които НЕ се включват при обзавеждането, са умните! Те знаят, че каквото и да изберат, няма значение. Спестяват си куп безсмислени спорове и главоболия, натяквания, и др. Така или иначе става на ваш'та тъй че... :-D

Кумци ще търсите ли? :lol: :lol: Даваме заявка! Само се разберете къде ще живеете.
mim - специалист
аз си падам по зеленооки мъже, но зелени плочки не харесвам :-D
ако ще е подобно ярко предпочитам оранжевото, ама да не разплисквам и аз положението с нови предложения :lol:
Patso_pro - напреднал
silllveto написа:
Точно! Синята ми баня я направиха така без да ме пита мъжът ми и мн ме е яд! За тва жената требва да се слуша.
Силвенце, жената трябва да се слуша, ама ако нещо стане, кой се заема с поддръжката? Мъжът, който ще хваща ключа и отвертката, някои неща ги знае и съобразява по-добре. И не винаги "онова розовкото, сладичкото" е най-доброто решение. Дано все пак у вас не се случва това :ducken:
srceko74 - специалист
mim написа:
аз си падам по зеленооки мъже, но зелени плочки не харесвам
а по СИНЕОКИ :ops:
jovany75 - помощник
Нашата врата е цвят венге,а плочките са зелени и бели с кафява фуга.

Прикачен файл

Изображение053m.JPG
Изображение053m.JPG (29.02 KиБ) Видяна 2677 пъти

Прикачен файл

Изображение052m.JPG
Изображение052m.JPG (30.37 KиБ) Видяна 2681 пъти
Последна промяна от jovany75 на съб дек 20, 2008 2:25 pm, променено общо 1 път.
Domashen_maistor - специалист
jovany75 написа:
Нашата врата е цвят венге,а плочките са зелени и бели с кафява фуга.Според мен тази комбинация изглежда доста добре.За съжаление в момента имам само две снимки от телефон.
:thumbs: Оно се види и само се фали!!!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "избор на плочки за баня?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: