• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
plo4kata - специалист
абе вие сте луди да започвате банята от вторият ред!!!никъде го няма по света,започва се от пода не намирам логика да работиш отзад напред.
Dewalt - специалист
Е как от пода.
Искаш д акажеш че слагаш пода първо и после караш нагоре?
plo4kata - специалист
задължително!!!http://plo4kata.snimka.bg/architecture/ ... 5.18982945
е ,все пак сме в ''направи сам''а не в професионален сайт,ще си затворя очите :cool:
Dewalt - специалист
Гледам работата.
И друг път съм виждал снимкител
Но защо след като е измислена топлата вода теърва да я бистрим.
Така стена по стена май нещо много не ми се връзват нещата.Не коментирам краиния резултат.То и няма какда се види добре особенно в снимка.бг
Илиян Илиев™ - майстор
Моята баня така я направих. Първо пода и после стена по стена. На клиенти сме правили по двата начина, но винаги стена по стена.

Последната баня я направихме от първи ред без да е готов пода. После напъхахме подовите(60/60) под първия ред и те така. Естествено стена по стена.
Dewalt - специалист
Моита тактика на работа ред по ред на цялата обиколка ли е грешна,аз ли нещо съм сбъркан :?
plo4kata - специалист
Илиян Илиев™ написа:
Моята баня така я направих. Първо пода и после стена по стена. На клиенти сме правили по двата начина, но винаги стена по стена.

Последната баня я направихме от първи ред без да е готов пода. После напъхахме подовите(60/60) под първия ред и те така. Естествено стена по стена.
За теб съм сигурен ,ти си италянски възпитаник,от моята школа :roll:(най-добрата)!!!
plo4kata - специалист
Dewalt написа:
Моита тактика на работа ред по ред на цялата обиколка ли е грешна,аз ли нещо съм сбъркан :?
като за направи сам-карай я така
Стелко - специалист
ако една баня е изпълнена кадърно с лента, хидроизолация и т.н. не виждам никаква причина подовите плочки да са под фаянса ,та за какво е необходимо да се почва от втори ред, а и никой май не отчита че има слягане на сградите и след време се появяват пукнатини в теракота или в първия ред на фаянса
сола 180 - специалист
Стелко знам, че си в бранша и мисля, че си добър ама тоя път ме изненада.Стига с тея ленти и хидроизолации.Казвал съм го 100 пъти -ако ще влиза влага зад плочките или под теракота ебаси майстора ще ги е лепил.
Пък кой от къде почва си е негова работа.На мен лично по ми харесва от втория ред.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Плочки в банята - да започнем от първия ред на стената??????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: