• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
XpacTa - специалист
bojkob написа:
Фугата я зех от Практикер и не вярвам да я сменят тея бездарници там
Практикер е първата компания в България, която предлага услуга за връщане на стоки.
Източник.

Предполагам че ще трябва да си пазиш касовата бележка все пак.

едит - Още по въпроса
bojkob - специалист
еее вече трябва да почерпя! Спести ми циганенето по магазините!

то имало предимства да пазаруваш в тези магазини!

Мерци XpacTa имаш по бира от мен!
chapara - майстор
Е това и аз не го знаех,благодарско :roll: :)
bojkob - специалист
колега panalov да те питам как фугира тези плочки, че като гледам как се фугират обикновенни плочки с тези май ще е доста по-трудно?
panalov - специалист
bojkob написа:
колега panalov да те питам как фугира тези плочки, че като гледам как се фугират обикновенни плочки с тези май ще е доста по-трудно?
По същия начин се фугират както и другите плочки , след като "дръпне " фугата започваш да обираш с дунапренена гъба а не от онези които са с дръжки.
На мен лично ми свърши работа една гъба която се продаваше в OMV за миене на колата.
Обираш докато получиш равномерна фуга навсякъде.
Ако си с различен цвят на фугата почни от най -тъмния.
bojkob - специалист
:2thumbs:

сега остава и на практика да го приложа :)
panalov - специалист
bojkob ти си фугира банята и ни забрави, я пусни някоя снимчица да видим как се е получило.
И на ъглите обезателно :)
bojkob - специалист
Колега не съм Ви забравил, но напоследък не остава много време за ремонта и малко е замразен! Банята е почти готова сега чакам само плота за мивката да стане и ще пусна обезателно снимки!

Ъглите се получиха доста сполучливо и си отдъхнах!
alexiva - специалист
Здравейте,
да изтупаме праха от темата:) Четири години по-късно някой намерил ли е решение на проблема при редене на изпъкнали плочки/релефни/? Имам предвид като тази на снимката. Проблемите са при вътрешните ъгли, външните/ въпреки,че там според мен е решимо ако се пили от задната страна под 45 градуса/, първия ред плочки спрямо пода, лягането на аксесоари, профили на душ кабини и мивки. Вече получих отговор от компетентен майстор да не ги купувам, но ужасно ми харесват и .....Споделете ако имате идея как да се подходи, благодаря!

Прикачен файл

Relefna2.jpg
Relefna2.jpg (4.15 KиБ) Видяна 2392 пъти
chapara - майстор
Ще те споделя аз. Обясни че от същия десен има и гладки плочки :axe: с някаква цел. И имаш Л.С. :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "проблем с вътрешни и външни ъгли в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: