• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
dsmt - специалист
И аз съм склонен на този вариант,но мисля да слагам на тавана армстронг,няма ли да пречи за монтажа липсата на прави ъгли между стените?
VLADO66 - майстор
dsmt написа:
И аз съм склонен на този вариант,но мисля да слагам на тавана армстронг,няма ли да пречи за монтажа липсата на прави ъгли между стените?
Ще пречи защото ще се образуват ками.
dsmt - специалист
М дааа....ще се прави май дебела мазилка.....само да не ми се свлече на главата :)
chapara - майстор
Импрегниран гипскатрон :-D
dsmt - специалист
Ааааа,не,картон не....толкова въртели да е с хоросан,няма сега да се предавам :-D

Мисля,че с малко компромиси мога да спестя 1,5-2 см....просто ще имам 1-2 плочки които няма да са върху много стабилна основа,но те ще са високо,дори може да се паднат над нивото на окачения таван :?
chapara - майстор
chapara написа:
Импрегниран гипскатрон :-D
За таваня :-D
dsmt - специалист
Ами аз и този клон си отрязах :-D

Като подменяха водната инсталация им казах да ми вдигнат крана на входящата тръба високо до тавана.Идеята е да не се мотае някъде по стената на банята,а да е скрит над окачения таван
Но за да имам достъп до него е необходимо тавана да е ....армстронг,да му повдигам някоя от плоскостите и да си стигам крана :)
chapara - майстор
Изображение, мажи да ти дойде акъла и да видиш кое е скъпо и кое ефтино Изображение
VLADO66 - майстор
Прави си тавана с картон и там където ти е крана си сложи ревизия да бъркаш.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21

Тема "Цени за ремонт на баня-аз ли не съм в час или се пошегуваха" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: