• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
plo4kata - специалист
Виж бе пич,не питате ,а досаждате със глупави спорове...проверяваш си пода,предварително си подготвяш по-фрапиращите плочки,нанасяш лепилото от пода нагоре,поне за 2 реда плочки,слагаш плочките и мастар върху тях,нагласяш си клиновете и ако имаш по-висока плочка,взимаш си лапата и си вадиш плочката без да се цапаш,изпиляваш и я слагаш където си е била,трудно ли е?
сола 180 - специалист
Плочка по принцип си прав ама твоите теории не са проложими в българските панелки които аз предимно работя.
jekasus - майстор
Абе ...много обичам да задам тъпи въпроси ,на които знам отговора. :lol:
И покажи нещо от италианската школа , да видим и ние защо е смяташ за най-добрата(имам впредвид оттам,твои снимки съм гледал)
plo4kata - специалист
щом аз ги работя панелките...
jekasus - майстор
plo4kata написа:
щом аз ги работя панелките...
То и за мен Добрич е град на мечтите,мечтая да работя наблизо и всеки ден съм надалеч.
сола 180 - специалист
Аз пък все съм край дома.Нали селцето ни е малко.Ама по 2 бани всеки месец имам.За пари няма да говорим............
plo4kata - специалист
jekasus написа:
Абе ...много обичам да задам тъпи въпроси ,на които знам отговора. :lol:
И покажи нещо от италианската школа , да видим и ние защо е смяташ за
най-добрата(имам впредвид оттам,твои снимки съм гледал)
Най-добрата е да,по целият свят викат италянци за луксозни изпълнения...доста пъти съм слагал линка,но ще ти направя кефа.
www.plo4kata.snimka.bg
Стелко - специалист
на картон се прави баня за 1 ден с пода, така за 6 дни имаш 6 бани без фугиране - немска школа :prost:
plo4kata - специалист
Факт е ,че в италия се прави само монолит,а такива кашони ги избягват,римляните строят здраво...не пият бири по цял ден.
Стелко - специалист
на мазилка също е приложимо но мазача трябва да е наистина добър -без криви стени ,перфектни ъгли и т.н. последните бани бяха такива и се караха спокойно отгоре надолу(фаянса)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Плочки в банята - да започнем от първия ред на стената??????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: