• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Чаро - Акълия
Не съм чел цялата тема, но.... още ли имаш съмнение, че са се пошегували? :lol:
Не се заяждам... :)
dsmt - специалист
С две думи гумите са достатъчни,лепенето на съединенията на дъгите е за собствено успокоение и презастраховка .
chapara - майстор
jekasus написа:
Прочети и тази теми -
viewtopic.php?f=4&t=39234

viewtopic.php?f=22&t=43092
Че и тази :wink: :cool:

viewtopic.php?f=4&t=43496
dsmt - специалист
Чаро написа:
Не съм чел цялата тема, но.... още ли имаш съмнение, че са се пошегували? :lol:
Не се заяждам... :)
Ами не са се пошегували,явно искаха да ме ....във въздуха :)

Та кое те наведе на мисълта да ми задеш въпроса? :-D
dsmt - специалист
Да си съживя старата тема :)

Бнята стана,дори все още не са почнали да падат плочки :)))
С измазването се спаравих сам,но не посмях да лепя плочките и си извиках човек за целта-друго си е да гледаш отстрани как става номера :)
Той ,като разбра,че аз съм мазача доста се свъси и взе да ми развива теории ,че вече всички лепят фаянс върху гипсокартон,на мазилката ставало трудно и с голям разход на лепило.......демек да може да ми оправи "резилите" от мазането :))).Но като дойде,се оказа,че плочките могат да се лепят "на гребен",както се изрази самия той.
С две думи-умря циганката дето ме хвалеше,та почнах да се хваля сам.
:weedman:

Но докато мазах,забелязах,че мазилката става една такава ронлива...тествах най- различни съотношения хоросан цимент-все тая.Предишната мазилка/тази,която изкъртих,беше със мръсно бял цвят,дори не сива,но се къртеше ужасно трудно,много здрава...
Та се чудих,освен цимент,на времето дали не са слагали и други добавки в хоросана?
И съответно в наше време има ли довавки за здравина на хоросан/за хидроизолация видях,че има/
dadko - майстор
dsmt написа:
много здрава...
Та се чудих,освен цимент,на времето дали не са слагали и други добавки в хоросана?
/
Слагали са. Гасена вар.
рашкета - специалист
Други път, за да е здрава трябва цимент и яко дричкосване. Аз като мажа после трудно се забива гвоздей..... :lol: :lol: :lol:
jekasus - майстор
рашкета написа:
Аз като мажа после трудно се забива гвоздей..... :lol: :lol: :lol:
:-D http://mnmeood.com/%D0%B3%D0%B2%D0%BE%D ... %BD%D0%B8/
То и аз вар не ползвам :-D
Brocko - напреднал
Аз също измазвах баните с фин пясък и цимент без вар,докато не открих Rofix 510- хастарна мазилка....изчислена с цимента с варта и пясъка,мисля че дори пясъка е кварцов, в чували по 35кг за около 6.50лв. я купувах последно.Дърпам по майките и на другия ден с ръба на мастара веритикално я престъргвам леко.Няма пердашене.....няма пукане,освен ако се опитваш пълнежи от над 4 см да ги нахвърляш на един път.Трябва само да и хване човек цаката на бъркане т.е. колко вода да се слага и това е.
kuuuuuul - майстор
+1 варта е отживелица :!:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21

Тема "Цени за ремонт на баня-аз ли не съм в час или се пошегуваха" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: