• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Hoвoceлckи - майстор
Ми той автора е удовлетворен и "чао". Темата може да си се развива безкрай. Вярно, че тръгна в друга посока ... Лошо е, че тона не е най-колегиален, но има и тук "зрънца в плявата". Който е чел внимателно все може да си е "откраднал" нещо полезно за себе си :)
Я сега както сте се събрали големите, дайте жокер. Одеве един ме пита: купил дръжки за ставане от тоалетната. Честно казано даже не знаех, че се предлагат. Генералния проблем било, че е итонг (20-тина санта). Някаква идея как да се направи захващането? Явно си трябва да стане здраво :?
gogo7777 - майстор
Всичко е наред... Ся кажете кой за колко се цани /може и на ЛС/, че ще ми трябва един за сериозна работа.
Също търся добър майстор/и/ за шпакловка, боя и подови настилки. Работа за месец-два може би. Ядене, пиене, мацки, квартира, материали...всичко усигурявам....Трябва да направя едно къще 100-на квадрата супер луксозно. :wink:
jekasus - майстор
Hoвoceлckи написа:
Генералния проблем било, че е итонг
Как си с руския?, освен да се гледа, трябва и да се слуша...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WfTIKOFvUyI[/youtube]
jekasus - майстор
Гого, туй в София или при чехкините :-D
Аз съм извън играта, до лято ангажиран на 100%...
gnt69 - майстор
gogo7777 написа:
Ядене, пиене, мацки, квартира, материали...всичко усигурявам.
Брой ме щом ще има Ядене, пиене, мацки, квартира. Какво друго му трябва на човек. :popcorn: А чакай сетих се пуканнки ще има ли. :partyman:
gogo7777 - майстор
Дай оферта....може да ни пускаш музиката примерно :wink:
gnt69 - майстор
gogo7777 написа:
Дай оферта....може да ни пускаш музиката примерно :wink:
Всичко мога. И бира мога да отварям. :partyman:
gogo7777 - майстор
Ще те потърся след реализацията на обекта. :wink: Сега нямам нужда от колеги :-D
chapara - майстор
Ще ме уморите от смях, взимай 440 :-D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Отчупен емайл на плочка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: