• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
Ми човек може да бачка всеки път различно,па дори за разнообразие ,щом му идва отръки.Мисля,че говорите за две различни неща,количество и качество,които според мен са несъвместими.При едното имаш кофти пазарлък,а при другото идеалния за теб.Ето два коренно различни мои варианта:Сега очаквам яки разисквания

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
plo4kata - специалист
Виждам много разумен подход в стилът ти,например съобразил си размера на плочките от към ъгъла на прозореца,а не от към конструкцията на тоалетното казанче,явно си ползваш главата като работиш,но аз не бих допуснал такъв начин да повдигам мастарите от 2 ред и обясни на другите от форума,защо правиш стена по стена а не въртиш,особено при вертикалните декори с различни размери плочки,че ми писна да обяснявам на нелогични въпроси,комлименти за добрите резултати,ако не си зависим от времето.На мен ми се е налагало да започвам първо от стените,подлагайки плочици отдолу,но при положение,че правя за един ден стените и вечерта пода,на другият ден фугирам.
ktamara - специалист
виждам че по-скоро сте за някой друг форум.

Правил ми по 5 бани на седмица, браво продължавай, ама все пак форуа е направи си сам :idea:
chapara - майстор
ktamara написа:
виждам че по-скоро сте за някой друг форум.

Правил ми по 5 бани на седмица, браво продължавай, ама все пак форуа е направи си сам :idea:
И там сме :lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Плочки в банята - да започнем от първия ред на стената??????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: