• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
gogo7777 - майстор
Смешно ти е на тебе :-D ....взимай елмаза и идвай да свършиме работа. Обещавам ти, че мястото на сифоните ще определяш ти. :wink: .....ще имаш и ратай да ти помага...с бирата.
andro440 - майстор
Едно е да правиш мостри ,друго е да си направил на половината град баните в който живееш ,колкото и да си добър -оставаш само фаянсаджия , определено съм убеден ,че не можеш да свържеш и монтираш солар и контролер ,да не говорим за други по сложни неща в банята ! Сифон-за мивка -да ама не ...по добре ли е пластмасовия ? казах ,че може само материал да ми бъркате и да ви науча ,кое е добре и кое не
jekasus - майстор
Аз ще бъркам материала :-D

Прикачен файл

IMG_1954.JPG
nikolov333 - майстор
Ето..малко да се порадвате :-D :lol: :lol:

Прикачен файл

FB_IMG_1517006978775.jpg
FB_IMG_1517006978775.jpg (31.34 KиБ) Видяна 1203 пъти

Прикачен файл

FB_IMG_1517006931921.jpg
FB_IMG_1517006931921.jpg (45.34 KиБ) Видяна 1203 пъти
andro440 - майстор
Понеже споменаваш и за външни ъгли -не видях смимката на този релефния фриз как завършва на външен ъгъл? би ли показал ?
jekasus написа:
andro440 написа:
Когато започнете да качвате снимки ,и аз да ги рисувам ,тогава ме коментирайте
То ни с Чапара ги качваме често...
Първо почвай да рисуваш вътрешни ъгли, прави плочки няма да качам, то не толкоз интересно.
после може да продължим за външни ъгли, гипскартона в баните, за хидроизолации, за симетрия плочки- смесители, тоалетни и други.
jekasus - майстор
При право на избор -
Прикачен файл:
IMG_0162.JPG
хората избраха ал.лайсна прахово боядисана.
Прикачен файл:
IMG_0199.JPG
Прикачен файл:
IMG_0207.JPG
Ето ти и с пилен ъгъл -
Прикачен файл:
IMG_0026.JPG
Ето и пилен с ъглов профил.
Прикачен файл:
IMG_0771.JPG
Други въпроси?
Последна промяна от jekasus на нед яну 28, 2018 4:37 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Я да питам в тази тема, че е следена и гурутата на плочките са тук ...
В магазина съм за тройници 1/2. Единият е голям, груб и с дебели стени и е на цена 1.00 лева, продавачът твърди, че е поДцинкован (според мен си е ЦАМ). Вторият е по-малък, с по-тънки стени и е никелиран или хромиран отвън, на цена 2.75. Няма значение кой съм взел аз - вярно ли е твърдението на продавача, че по-евтиният е по-добър?
jekasus - майстор
Това е проблема на тънкостените месингови фитинги.
Прикачен файл:
IMG_0073.JPG
Има и с по-дебела стеничка, но по-трудно се намират.
Поцинковани са здрави, но пускат ръжда след време.
Chefo77 - майстор
Този е по DIN, няма вариант да се сцепи от само себе си. Аз лично съм цепил два, от пренатягане с рамо :lol: :lol: :lol:
Въпросът е дали "поцинкованият" наистина е поцинкован, защото разликата е доста голяма в цените ...
kozl - майстор
Голям и груб - подхожда на поцинкован. Требе да има обаче ръжда по резбата, щото поДцинкованите се нарезват след поДцинковането.
А за да не се пукат при навиване тънкостенните части - резба към резба не требе да има конусна и за уплътнение тефлонова лента.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Отчупен емайл на плочка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: