• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте!

Предстои ми ремонт на банята и в тази връзка ще имам нужда от съвет.
Та много ми хареса една идея тук във форума и се чудя как да я осъществя.
Имате ли идея как мога да направя тази преградна стена, както и плота на мивката?
Първата ми идея бе с тухли и после плочки, но после се замислих дали да не е с гипсо картон. С какво трябва да я покрия в последствие?

Прикачен файл

grove-mill-shower.jpg
grove-mill-shower.jpg (16.58 KиБ) Видяна 5119 пъти
Time2Burn - специалист
Плота на мивката се прави от СКВ - технически камък, а преградна стена не виждам на снимката.
plumber - специалист
И аз.Тва е огледало бе мой.Отразява десния ъгъл на банята
vidrata - специален-специалист
plumber загледай се хубаво виж долу сифона аз мисля че човека нарича преградна стена стъклото в ляво и това на което е захванато. гледайте не бързайте да пишете.
plumber - специалист
vidrata написа:
plumber загледай се хубаво виж долу сифона аз мисля че човека нарича преградна стена стъклото в ляво и това на което е захванато. гледайте не бързайте да пишете.

Прав си :-D Има отражение и ми заприлича на огледална стена :)
Затова написаш да гледате може така да омотаме напълно човека ,а мисля че тук се стремим да помагаме. Нали :-D
plumber - специалист
vidrata написа:
Затова написаш да гледате може така да омотаме напълно човека ,а мисля че тук се стремим да помагаме. Нали :-D

Да бе баце.Ай ся му помогни за стената,дето я иска.
Аз съм за гипскартон .Става лесно пък и хубаво.Стига да знаеш как или поне да си виждал :lol:
plumber - специалист
Аз съм за Ytong .Като я гледам тъй около 10 см.е стеничката.Имай предвид,че и стъклото трябва да се закрепи .
Вярно е може и с Ytong въпрос на решение.Захващането не е проблем .
  • 1
  • 2

Тема "Баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: