Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
karasko - помощник
Здравейте,

довършвам ремонта в банята и се сблъсках със следния проблем - при изглаждането на тавана на банята, моя майстор използва нормална сива мазилка но понеже крайния цвят на тавана ще бъде бял, отговоре е нанесъл колор кит. След това смятах да сложа някакъв влагоустойчив латекс.

Така де, но пък плочкаджията ми каза че колоркит в баня не се слага, и според его какъвто и латекс да сложа, след 4-5 месеца целия таван ще се налюпи :evil:

Според вас има ли такава опасност, и ако да - какво да правя? Имам 2-3 дена да реша.

Моля помагайте.
yurig - специалист
Има и колоркит за външна употреба,който е водоустойчив. Ако майстора е използвал такъв мисля че няма проблем. Може да познаеш по това че опаковката е със зелени букви а на другия е с жълти.
vladtod - специалист
а ако се боядиса с блажна боя пак ли ще се налюпи ,при положение че вентилатора бачка винаги докато се къпеш?
plumber - специалист
vladtod написа:
а ако се боядиса с блажна боя пак ли ще се налюпи ,при положение че вентилатора бачка винаги докато се къпеш?

Айде бе ! Блажна боя,Стига глупости.Моя таван е с латекс от има няма 5 години и нищо му няма.Цапай смело.
Time2Burn - специалист
Боядисвай с латекс за баня. Технологично не е правилно, но мисля че няма да има проблем колоркита...

Тема "Колоркит в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: