Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте,

Ситуацията е следната - врата на банята е плъзгаща и е по-голяма от отвора. Отвътре там където нормално е касата е покрита с плочки и външния ръб (откъм вратата) стои грозно - плочки и стена. Понеже ъглите в банята са с метални лайсни идеята ми е да залепя Г-образни такива(2-3 cm широки) от външната страна и така да покрия ъглите.
Пообиколих магазините, но нищо не намерих. Има разни за подове/стълби, които са по 90cm дълги. Отделно не са гладки, а имат шарка.
На мен ми трябват поне 220cm като дължина, за да нямам снадки. Някой знае ли къде мога да намеря такива Г-образни ласйни, за предпочитане от неръждавейка или от алуминий? Също ако имате друга идея как да се покрият ръбовете ще ми е от полза.

Мерси
Теди - специалист
Дай снимка, ако имаш по Бриколаж, Практикер, Дженезис и Минера търси.
Spokoiniq - майстор
няма, повЕрвай ми :-D
sasooooooooo - "специалист"
Потърси в цех за дограми. Един колега си взе точно от там такъв алуминиев профил, за какъвто говориш и беше много доволен!
Spokoiniq - майстор
Винкел се води, ама бял или цвят на поръчка прахово.А размер 3Х3 или повече дали има...
astrata1 - напреднал
има 5 на 5 см със тях са прикрепени пачките с алуминиеви профили , и ги продават оделно :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
И на Практикер и на Бриколаж има Г-образни лайсни, към 2,50 са дълги. Тези дни яко пазарувах оттам. Друг е въпросът в София как е, може би хващаш момент на "изпразване" на магазина, или тотално са разбъркали всичко...
beff написа:
http://www.steelmet.bg/bg/products.php?cid=2&pid=53&p=0
Мерси, ще ги преслушам.
Успях да намеря алуминиеви в Бриколаж (преди ми казаха, че нямат :-D ). Май се насочвам твърдо към неръждавейка, притеснява ме, че алуминиевите сигурно ще оксидират и почернеят.

Благодаря на всички и весело посрещане.
:party:

Тема "Г-образни лайсни" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: