Ей боже, веднъж да се приключи с ремонта на банята.....  Дойде преди известно време майстор който смени старите тръби с нови - ПВЦ...запълни празнините с пяна и готово.. да ама явно не. Следващия човек който ще поставя плочките започна полагането на гопсокартон..излезе му нещо друго и отложи за малко. От тогава минаха няколко дни може би седмица..днес забелязвам, че по тръбите и за топлата и за студената вода , като се премахне пяната има влага. Предполагам че не е от снадките защото те са пробвани и не текат. Да уточня , стената в която са положени тръбите е от гипсокартонени блокчета, при това бяха мокри и колкото и да чакаме тази стена никога няма да изсъхне. По тръбата на студената вода тече вода..отива към тоалетната , но топлата не се ползва още..според вас къде е проблема? Конденз от влажната стена...
 Дойде преди известно време майстор който смени старите тръби с нови - ПВЦ...запълни празнините с пяна и готово.. да ама явно не. Следващия човек който ще поставя плочките започна полагането на гопсокартон..излезе му нещо друго и отложи за малко. От тогава минаха няколко дни може би седмица..днес забелязвам, че по тръбите и за топлата и за студената вода , като се премахне пяната има влага. Предполагам че не е от снадките защото те са пробвани и не текат. Да уточня , стената в която са положени тръбите е от гипсокартонени блокчета, при това бяха мокри и колкото и да чакаме тази стена никога няма да изсъхне. По тръбата на студената вода тече вода..отива към тоалетната , но топлата не се ползва още..според вас къде е проблема? Конденз от влажната стена...  Каво да правя да свалям картона ли....и изобщо това може ли да се премахне..
 Каво да правя да свалям картона ли....и изобщо това може ли да се премахне..

Дойде преди известно време майстор който смени старите тръби с нови - ПВЦ...запълни празнините с пяна и готово.. да ама явно не. Следващия човек който ще поставя плочките започна полагането на гопсокартон..излезе му нещо друго и отложи за малко. От тогава минаха няколко дни може би седмица..днес забелязвам, че по тръбите и за топлата и за студената вода , като се премахне пяната има влага. Предполагам че не е от снадките защото те са пробвани и не текат. Да уточня , стената в която са положени тръбите е от гипсокартонени блокчета, при това бяха мокри и колкото и да чакаме тази стена никога няма да изсъхне. По тръбата на студената вода тече вода..отива към тоалетната , но топлата не се ползва още..според вас къде е проблема? Конденз от влажната стена...
 Дойде преди известно време майстор който смени старите тръби с нови - ПВЦ...запълни празнините с пяна и готово.. да ама явно не. Следващия човек който ще поставя плочките започна полагането на гопсокартон..излезе му нещо друго и отложи за малко. От тогава минаха няколко дни може би седмица..днес забелязвам, че по тръбите и за топлата и за студената вода , като се премахне пяната има влага. Предполагам че не е от снадките защото те са пробвани и не текат. Да уточня , стената в която са положени тръбите е от гипсокартонени блокчета, при това бяха мокри и колкото и да чакаме тази стена никога няма да изсъхне. По тръбата на студената вода тече вода..отива към тоалетната , но топлата не се ползва още..според вас къде е проблема? Конденз от влажната стена...  Каво да правя да свалям картона ли....и изобщо това може ли да се премахне..
 Каво да правя да свалям картона ли....и изобщо това може ли да се премахне..
 Обърка ме и факта , че тръбата за топлата вода не се ползва , защото още няма бойлер , а тя също беше мокра. В момента вода тече единствено по тръбата за студена вода - към тоалетната. Значи това е в реда на нещата..не съм специалист и тези неща ме притесняват..Все пак доста парички хвръкват по тази баня. А ще изчезне ли този конденз при напълното затваряне на стената и поставяне на плочките..Притесняваме факта, че ще овлажнява гипса,а имайки предвид , че цялата стена е такава...
 Обърка ме и факта , че тръбата за топлата вода не се ползва , защото още няма бойлер , а тя също беше мокра. В момента вода тече единствено по тръбата за студена вода - към тоалетната. Значи това е в реда на нещата..не съм специалист и тези неща ме притесняват..Все пак доста парички хвръкват по тази баня. А ще изчезне ли този конденз при напълното затваряне на стената и поставяне на плочките..Притесняваме факта, че ще овлажнява гипса,а имайки предвид , че цялата стена е такава... 
.gif)
 Дайте съвет .....
 Дайте съвет .....