• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
iskar - напреднал
Здравеите
Сигурен сам че някой от въпросите ми ще са смешни но си идвам в Бг след 12-13 години и всичко ми е тъмно и искам да се ориентирам предварителнo иначе ще се повърта като муха в мътеница и отпуската ще свърши.А ще трябва и майстори да търса.Благодара предваително и не обръщайте внимание на правописните грешки.И така

цял месец по интернета търса вана 130 и никаде не открих.Дали изобщо ги произвеждат и някой от вас дали е срещал някаде.

Искам да донеса смесители за душ които са направени за свързване с медни търби- и са вградени в стената.
Смесители за мивките - вградени също -с медни търби,но не знам дали ще мога да ги използувам в Бг.
Time2Burn - специалист
И какъв ти е въпроса?
detelin - специалист
на 1 ви въпрос.Искам да донеса смесители за душ които са направени за свързване с медни търби- и са вградени в стената.
ОТГОВОР ДОНЕСИ И СТЕНАТА БРЕ :lol: въпрос 2 Смесители за мивките - вградени също -с медни търби,но не знам дали ще мога да ги използувам в Бг. ОТГОВОР ДОНАСЯИ АКО НЕ СТАНАТ ЗА ВТОРИЧНИ ЩЕ СТАНАТ :-D въпрос 3 цял месец по интернета търса вана 130 и никаде не открих ОТГОВОР БЕЗ КОМЕНТАР :rolleyes:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Това вашето чиста злоба ли е или плитко чувство за хумор?
Искар, вани има всякакви. Вярно, че повече се набляга на диамантите, отколкото на избора на реазмер, форма и цвят, но има.
Медни водопроводи също се предлагат, та не би трябвало да е проблем. Най- добре би било, ако имаш човек, който на място да ти провери нещата. Или дай тук повече подробности, та някой форумец да ти направи проучването.
detelin - специалист
маитап беше по добре да посрешнем човека с маитап от колкото с караница нали :? :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
detelin написа:
маитап беше по добре да посрешнем човека с маитап от колкото с караница нали :? :lol:
Абе-да-бе, ама точно тоя ник май втори път тъй го посрещаме и ... :? ...
iskar - напреднал
Приемам и шеги.Понягога в шeгата се крие добра истина
plumber - специалист
Мисля че Roca имаха такива размери,ако не се лъжа.Батериите може да се ползват тук.Но имай предвид,че доста солено и трудно ще ти излезе.Трудно ще ти бъде откъм майстори за вграждането.Има варианти с преходи и връзки ама си остават в стената а не е препоръчително,според мен.
detelin - специалист
не коментирам сритаха ме по кокалчета 4е се маитапя :lol:
masterval - майстор
Вана 130 надали има, най-късата съм купувал 160. Вероятно само по поръчка.
Имам вкъщи кухненски смесител с медни тръби 3/8, но за взидване не съм виждал - надали е проблем, освен огъването на тръбичките.
  • 1
  • 2

Тема "Глупави въпроси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: