Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Чаро - Акълия
.....взех си изчанчена тоалетна чиния и капака е комплект -много извит и специфичен... обаче при монтажа му прее.... механизма за бавно падане.... и са си шляпа като обикновен...
дали има някъде ремонтни такива (представлява 2 "ампули" пълни с някъв гел...) ?
оригиналният кпак е майка си и баща си и не мисля да поръчвам нов заради това....
видима имат такива капаци -90лв ама не се знае същите ли са капсулките... пък и парите пак са много за тая простотия
някой да е сменял...поправял....знае къде има ....такива джаджи????
или да преборя себе си и да го зае... така.
(ще ми извади джигера т'ва)
plumber - специалист
Питай във фирмата отдето си го взел,дали го имат като резервна част или дали не може да се поръча..Според мен няма да станат на Видима.До сега един капак с един не съм видял,пантите да са му еднакви.
Чаро - Акълия
тая "фирма" не ща да я виждам и чувам повече пък камо ли пари да им дам..... чаках поръчката си 3 месеца и отгоре ....
по скоро ще си извадя съчмата от главата :lol: и ще оставя капака така ...
все пак тва е няква глезотия...(основната ми идея да го поръчам е, че чинията и капака струват колкото колата ми - да не се счупят ако изпуснеш капака)
не съм виждал друг капак с такъв механизъм... тоя ми е сефтето и незнам ... иначе ако не забравя ще снимам от близо ....
plumber - специалист
3 месеца ? Да не го взе от Мартинели :lol: Майтапа на страна,капака на коя фирма е ?
desss - специалист
моя капак е същия, и има гаранция. що не се пробваш, уж че се е развалил самичък :-D
Чаро - Акълия
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 5009#85009
е тва е кенефа
фирмата е рикорди... пък се оказа че и капака е боядисан!!!!! а не е от оранжева пластмаса....
доста потърсих и не намерих такава част....
иначе има гаранция, може и да се пробвам... само да ми мине малко яда, че кат се обадя няма да чакам да ми кажат ало.... :x
plumber - специалист
Идея си няма от къде можеш да вземеш механизми.По-добре се обаждай и почвай да твъриш че е счупен...бтв помощницата е супер сладуранка :) да ти е жива и здрава :)

Тема "за бавнопадащите капаци..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: