Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
finty - напреднал
Накратко - след ремонт на банята пространството от снимката ще бъде заградено с душ параван. Въпросните "красиви" тръби се падат вътре. Понеже не мога да ги местя, търся вариант да ги скрия с нещо, но въпреки всичко да топлоотдават достатъчно за да топлят помещението. Ако нищо друго не измисля, ще ги оставя така и ще ги боядисвам периодично....

Как (с какво) мога да ги вградя - майсторите ме съветват да не е с гипскартон за влажни помещения.

Прикачен файл

DSC01801.JPG
Тръбите се падат в крайната част на място за душ кабина с размери 90 на 140 см, в дългата му част, така че можем да си ползолим някакво вграждане.
DSC01801.JPG (53.32 KиБ) Видяна 3876 пъти
Последна промяна от finty на нед сеп 07, 2008 6:52 pm, променено общо 1 път.
hkoko - специалист
Ако ще слагаш ПВЦ хинтър на тавана с него :)
при нас го решихме така

Прикачен файл

bania1.JPG
bania1.JPG (24.95 KиБ) Видяна 3792 пъти

Прикачен файл

bania2.JPG
bania2.JPG (36.63 KиБ) Видяна 3792 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Елегантно решение.
solo5 - майстор
boby_bk би ли обяснил какво е това на снимката
някаква решетка или някаква пластмаса, която покрива тръбите :?
от снимките не мога да го видя добре :roll:
зад тръбите има два профила СД . отпред като решетка съм сложил мрежа на квадратчета 1х1см метална с пвц покритие която я има по магазините за мрежи и на място съм я боядисъл с спрей заедно с тръбите. мрежата просто е гъвкава и се държи на двата ръба на профила.И тръбите си топлят идеално.
Благодаря n_a!

Прикачен файл

bania3.JPG
bania3.JPG (57.1 KиБ) Видяна 3741 пъти
finty - напреднал
Елегантно решение наистина - много ми допада. А какво е СД? (жена съм, дано съм извинена:)
Как стои въпросът с ръждата - често ли ще трябва да се боядисват? Ако и при теб са директно в досег с водата....
Здравей това е профил който се използва при гипскартона.относно ръждата 3 години е така без да мръдне все пак е боядисано с спрей от вътре и е подложено на ежедневно мокрене.
finty - напреднал
Много благодаря :)

Тема "Тръбите за топлата се падат в душкабината - съвети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: