• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте имам следната главоблъсканица и моля за помощ . Не ми идва никаква читава идея за скриване на тези тръби на локално парно. Имат си обезвъздушители, филтри, кранчета и др такива пречещи елементи.Та целта е да се скрият максимално , но и да бъдат достъпни за обезвъздушаване и спиране на водата.
Благодаря предварително за отговорите .

Прикачен файл

bath1.JPG
bath1.JPG (35.85 KиБ) Видяна 7955 пъти

Прикачен файл

bath2.JPG
bath2.JPG (36.58 KиБ) Видяна 7955 пъти

Прикачен файл

bath3.JPG
bath3.JPG (40.29 KиБ) Видяна 7955 пъти
Time2Burn - специалист
Да бяхте разглобили хънтъра и да ги бяхте вкарали над него. Освен да им слагате още хънтър. Или някакъв кабелен канала за климатиците дето ги използват...
vidrata - специален-специалист
pacer а защо изобщо са там тези тръби кой прави парното можеше и по скрито да се пуснат сега ще стане още по-грозно струва ми се.
amw - напреднал
Ем колега на мен 1вото което ми изкочи в главата е да направиш едно боксче от гипсокартон и да налепиш плочки на него после :?
Идеята не е лоша особено ако вкараш някъкви светлини към "боксчето" .После ще казваш ,че нарочно е така правено, за по-хитро може да направиш и едно отсреща като огледално и опа готово. :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
pacer, позволяваш ли ми да сложа този обект в архива с майсторски изпълнения?
Ооооо да това е само за там :lol: :lol: :lol:
мне ясно все по этому вопросу
Последна промяна от pacer на съб дек 26, 2009 2:28 pm, променено общо 2 пъти.
Приятелю важно е на теб да ти хареса .Идея имаш така че давай.
По добре им сложи от тея пласмасовите ревизионни решетки. Така като гледам горе имаш 2 отвора където може да сложиш 15х15, и долу една 20х30 :?
  • 1
  • 2

Тема "Скриване на тръби в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: