• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kaloyanova - напреднал
Това е банята, която бих искала да си направя!
Мислите ли че може да се направи???

Мисля да използвам граниторгес по пода и стените, но за тези камъни искам помощ - как да го постигна този ефект
- с камъни???
- с гранитогрес имитиращ камъни???
Ако можете да ми помогнете с идеи??

И все пак това е мансардно помещение, а при мен банята е 2,50 висока - дали ще изглежда добре....

Прикачен файл

RedCover_am0001040000.jpg
RedCover_am0001040000.jpg (130.18 KиБ) Видяна 13069 пъти
masterval - майстор
Като гледам дебелината на зида, това не е мансарда, а една къща от пода до покривната конструкция, което значи, че камъкът е истински. Най-вероятно е преустроен обор :wink: Често се среща по Францията например. Купи си апартамента над теб и действай смело.
Spokoiniq - майстор
Ако не си в къща забрави, смешно е.
NRG7 - специалист
Би могло да се получи,но според мен с тази каменна облицовка някак няма да е много добре. В смисъл за размерите,които даваш,като инфо.
Този вид облицовки по върви за други помещения и по-обширни,но за баня не се връзва поне според мен. Незнам пълните размери на банята ти,но с подобен тип облицоване може би ще се получи по натруфено и задушно. Лично мнение,а и в Google можеш да се поразровиш пък и тук все ще получиш информация от по-компетентни в тази област.

Успех ! :)
Spokoiniq - майстор
Абе имаше една приказка-"Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак."
silllveto - Майсторица
И аз мисля като Спокойния. Банята е рустикална и ще отива на селска къща. Особено ако е по Средиземноморието :wink: :)
Но ако си й много навита и си в апартамент не слагай декорацията от нерязани камъни.
Иначе можеш да я направиш. Дари и да нямат в наличност, фирмите които внасят плочки разполагат с каталози, от които можеш да си поръчаш. Харесваш си и чакаш.
Успех!
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:19 am, променено общо 1 път.
peshev-ko - специалист
Брейййй,много дизайнери,бре :evil: !Колежката пита как може да го направи а не дали ви харесва и на какво ще прилича :x
resco - специалист
Не съм нито дизайнер, нито архитект, но имам много наблюдения над различните новости в строителството, защото при мен в момента тече ремонт. За постигането на този ефект има различни подходи, единият от които е поставането на тапети за баня. Има невероятни немски тапети с имитация на тухлим камъни и каквото се сети човек. Не е трудно направата на такава баня, но е малко скъпичка!
Все пак успех. Няма невъзможни неща!
kaloyanova - напреднал
Не исках да създавам спорове!
Да, това е за селска къща, да може би няма да подхожда на апартамент,
но пък в крайна ако може стане защо да не пробвам???? и да си направя баня каквато ми харесва......

ПВЦ плоскости съм виждала само на "Нолина" - и нямат такива декори - поне в сайта им, а за тапети - също!
Интересно ми стана за декоратора от киноцентъра - само че в Бургас няма киноцентър, дали от театър някой декоратор би могъл да свърши работа???
  • 1
  • 2

Тема "Kак да направя такава баня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: