Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
анжело - напреднал
дайте мнение запродълговатите подови сифони
dundurma - специалист
анжело написа:
дайте мнение запродълговатите подови сифони
необосновано скъпи :shock: :?
Антония - специалист
По-красиви са, определено. Но и цената им е отвъд границата на разумното -- 300 лева за линеен метър си е ограбване. Почти се бях навила да сложа все пак, когато desss каза, че всъщност водата излиза извън поддушовото пространство дори с тези сифони. Което вече ме отказа от тях.
XpacTa - специалист
Ами аз знам че се предлагат от две фирми - едната, която всички я знаем е ACO, другата е Kessel. За нейните продукти не знам цени. Все се надявам да са по-достъпни. Пък и май те първи измислиха този номер с плочката върху капака на сифона.
анжело - напреднал
а дали са надежни относно оттичането.Да не стане после да копаеме
Чаро - Акълия
е що да не са надеждни?? то си е обикновен рогов сифон, а разликата идва от удълженията http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=7532 има ги вече в доста магазини-булгрес, топгруп...не си спомням още къде ги гледах... :?
Антония написа:
Почти се бях навила да сложа все пак, когато desss каза, че всъщност водата излиза извън поддушовото пространство дори с тези сифони. Което вече ме отказа от тях

ще излиза ако наклона след сифона е обратен -в смисъл ако това е единственият сифон в помещението и наклоните на пода са ориентирани към него, няма да има проблем...
за цената- ДА много висока :shock:
анжело - напреднал
Много благодаря за мненията.
maistor4eto - помощник
вече има и български на пазара.
сложил съм такъв и съм много доволен.
фирмата която ги изработва може да ви ги направи и по размер.
http://patlidganski.com/
maistor4eto - помощник
да добавя.
от скоро ги има пуснати и в ПРАКТИС

Тема "продълговати подови сифони за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: