Натискат ме да сменям душ кабината (старата вече е много зле
) с такава от Метро или подобна от тези с масажния панел, та въпроса ми е лесен ли е монтажа? Как става закрепването към пода, стените и как се свързва с вода и канал. Има ли някакви подводни камъни за да не остана без баня за месец
че и повече.
Scrooge написа:Натискат ме да сменям душ кабината (старата вече е много злекато собственик на такава кабина ,ще се опитам да ти помогна.самото корито е излято върху метално скеле,което има регулируеми крачета,не се захващаза стената,а се допира.отходния канал на кабината е на около 10см от пода на банята,свързва се с канала посредством гофрирана връзка.самия панел има 2 входа(топла и студена)с меки връзки т.е.изводите от стената може да са равни със стената-както е при мене.на всяка цена коритото да е с борд,за дане улива вода отвън.но ако трябва да съм честен,правената кабина с излято корито е по-удачно и по-евтино.азинвестирах 2000лв и май малко ме е яд,а по въпрос за монтажа много е лесен.аз като пълен лаик,като видях как става ,се зачудих защо дадох 200лв) с такава от Метро или подобна от тези с масажния панел, та въпроса ми е лесен ли е монтажа? Как става закрепването към пода, стените и как се свързва с вода и канал. Има ли някакви подводни камъни за да не остана без баня за месец
че и повече.