Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
solo5 - майстор
искам някакъв вентилатор за баня с характеристики като на
Битови аспиратори ММ 100, ММ 120 и ММ 150 с датчик за влажност и таймер

но да има и клапа, която да се отваря, когато работи
някакви идеи за добър вентилатор с подобни характеристики и добра цена? :?
Антония - специалист
Сложих Cata X-Mart Matic, който се самозатваря, когато e изключил. Има датчик за влага и работи докато помещението не изсъхне напълно. Вносител е Протех. Не се продава по магазините, трябва да си го поръчаш специално, защото е по-скъп, някъде към 190 лева беше. Струва си всяка една стотинка: като прахосмукачка е, супер силен, под него става течение направо :) И дизайнът му е перфектен направо, инокс, изящни форми, страхотен изглед на мърдащата централна част. Изключително съм доволна от покупката.

По-евтина алтернатива, която обаче не знам как работи, е вентилатор от Микимак на доста по-приличната цена от 62 лева.
solo5 - майстор
Антония, сигурен съм, че е много хубав,
но не ми се дават 200лв за вентилатор.
Нещо до 50-60лв макс :roll:
Антония - специалист
Виж втория вариант тогава :)

И аз като разбрах за цената на Cata се ококорих, ама след това приятел ми демонстрира как работи и... прецених, че е по-добре да дам повече пари сега и да не се боря с мухъл, отколкото да спестя малко и след това да пръсна малко състояние за химикали за почистване и гъби, да прекарвам всеки уикенд по няколко часа в истерично миене на почернели фуги и да проклинам скапаните апартаментни бани, оставени без прозорчета за проветрение, поне до следващия ремонт. Изживяла съм го вече, не, благодаря, никога повече не искам да ми се случва. Ама всеки си прави сам сметките :)
solo5 - майстор
а този от втория вариант няма ли да се справи :?
Антония - специалист
Не знам, никога не съм виждала как работят :) Просто ми демонстрираха Cata, разказаха ми как се държи, показаха ми баня на 2 години, оборудвана с такъв вентилатор... и аз реших да играя на сигурно. Въпреки че докато го плащах през цялото време мърморех "Кухненският аспиратор струва толкова, а е огромен и яко сложен"...

Въпрос на психика е. Преди три години си купих сушилка за съдове от хромиран месинг. Дадох сума ти пари за нея, но за сметка на това е все още съвсем нова, една драскотина няма по нея. Снаха ми купува сушилките от кварталното магазинче, цената им е много по-ниска, разбира се, но за сметка на това хромираното започва да се лющи след нула време, всичко ръждясва и се налага да се купи следващата бройка. Като теглиш чертата -- установяваш, че аз съм похарчила много по-малко пари, като същевременно съм получила качествен продукт, а тя така и не се сдоби с нещо, което да ползва без да му се ядосва.
solo5 - майстор
сигурен съм, че ще е много хубав,
но аз пари за вентилатор, който струва колкото вратата ми на банята няма да дам :lol:
Антония - специалист
Аз така се заинатих на сифона за банята, дето е като тънка и дълга лента -- 300 лева на линеен метър беше нещо, което не успях да преглътна :)
plumber - специалист
Vents мисля че бяха украински.Около 50 -60 лева бяха с клапите
solo5 - майстор
Днес гледах Cata X-MART 12 STANDART, беше около 65лв
но ми казаха, че няма датчик за влага и реле :?
Май трябва да е Cata X-MART 12 HYDRO за да има датчик за влага
В Бургас идея нямам къде се продават
Във всички магазини за строителни материали са сложили масовки от 20-30лв
Най-скъпите им са за 60лв
Някой знае ли откъде в Бургас може да се вземе добър вентилатор за баня до 100-110лв
Искам да има датчик за влага, реле за време и автомчатично отваряне на жалузите :roll:

Тема "Вентилатор за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: