• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
velev-klima - специалист
Решил съм да си монтирам душ кабина обаче единственото място кадето мога да я събера е на мястото на мивката (снимка1) но като гледам те имат корито на което евентуално ще му пречат тръбите които идват от долния апартамент. Дайте някаква идея как да стане.

Прикачен файл

00010.jpg
00010.jpg (26.44 KиБ) Видяна 3758 пъти

Прикачен файл

00005.jpg
00005.jpg (31 KиБ) Видяна 3761 пъти
Теди - специалист
То да са само тръби ок, ама водомери...иначе в стената закопани лесно. Другия вариант местене (без което няма да стане) извън кабината може и в кутия да не е толко грозно.
solo5 - майстор
нямаш място за душ кабина
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Имаш душкабина с кенеф. Какво още искаш да монтираш?
velev-klima - специалист
Мисля че ще се събере душ кабината като поместя тоалетната чиния да не е по диагонал а успоредно на стената. Има душ кабини углови 74Х74см. но тия тръби и водомери са проблема ми. То душа ми сега е пред тоалетната но зад вратата не ми достигат 6см да събера душ кабината.
hkoko - специалист
Има душ кабини углови 74Х74см.
Първо отиди в някой магазин и влез кабина 80/80 и пробвай само да се обърнеш не да се изкъпеш нормално.Не забравяй ,че в кабината трябва да сложиш и батерия /поне още 10 см./ :? помисли си добре дали си струва главоболията за нещо което ще е неизползваемо.
velev-klima - специалист
Ще пробвам за това несъм мислил.
stanetzz - специалист
Не дай си Боже да си изпуснеш сапуна в споменатата душкабина- à се обърна, à си избил някоя от стените с ГЗ :lol:
Майтапа на страна- и аз мисля,че нямаш място за душкабина. Най-много някаква преграда с плъзгаща врата, а по-вероятно завеса.
plumber - специалист
Правилно ти казват колегите.КАто изтървеш сапуна трябва да излезеш за да го вземеш ,ако не искаш да избиеш със задник някое сстъкло.
laviatan - напреднал
какви са размерите на помещението? :roll:
  • 1
  • 2

Тема "Малко помощт за душкабина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: