Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Разполагам с ограничена площ 130см/180см./ Как мога да направя баня и тоалетна.Кое ще е по-добро? Мога да направя лека стена и да ги отделя като две помещения или да е едно? Кое ще е по-функционално? По-безопасно за замръзване през зимата? Как да разположа душ, мивка, седало? Приемам идей.Благодаря предварително.
Emerald - модератор
Какво може да се каже без да се види плана... :?

Къде е вратата, къде са тръбите,отдушника, как се разполага помещението в апартамента.
Всичко това има значение...
Ето една малка баня, където спокойно би могла да се помести тоалетна чиния на мястото на пералнята.
Пусни схема на апартамента и с размерите на банята включително стеничките от двете страни на вратата!Ако има някакви засечки, премери отделно разстоянията около тях!

Изображение
Стефчо, благодаря ти.Наистина ми харесва. Сега имам много служебна работа.Като се успокоят нещата ще ти пиша пак. Благодаря още веднъж. Сега да си продължа със служебните задължения.
Emerald - модератор
Стефчо за какво ти благодарят? Дай и на нас да го видим-какво си пишете лично! :?
Стефан - майстор
И аз не разбрах! Даже ЛС получих с благодарности, на което отговорих със същия въпрос. Авно госпожата нещо се е заблудила на кого да благодари.

Тема "идей за баня на тоалетна на малка площ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: