Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
neillmakoli - специалист
Привет,искам да се консултирам с вас относно проекта на новата ни баня.
Плочките които ще купим са испански и са с размер 25 на 35 см фаянс.
Проекта ми го прави 1 познат и идеята е да се режат по-малко плочки, но мен малко ме притеснява факта че няма всички плочки да са наредени хоризонтално а ще има такива които ще са е вертикално и въпреки ъгълчето от 8 см което го няма на схемата се чудя дали ще изглеждат добре.
Това е и самият проект:
http://img514.imageshack.us/my.php?imag ... el1ic1.jpg
Плочките са модел Крома на ф-ма Азулев.
Ето ги и тях:
http://www.pologroup.info/kroma.htm
Приемам всякакви мнения и препоръки относно проекта, както и съществува вариант тои да бъде коригиран.
Благодаря предварително на всички отзовали се.
Чао и лека вечер.
srceko74 - специалист
banqta e strahotna.ne se pritesnqvai za naredbata na plo4kite moqta e po podoben na4in i e stanala dobre,sajelqvam 4e nemoga da pusna snimka
ronik - специалист
Наредете ги на "сухо" в някоя голяма стая, за да добиете по-точна представа как ще изглежда цялата стена. И аз едно нареждах с програма за обзавеждане, а на живо се получи съвсем друго :lol:
neillmakoli - специалист
Ще ги наредим на сухо и вероятно ще изглеждат добре.
Притеснява ме факта че шкафа за банята няма да стои симетрично спрямо паното на стената обозначена като поглед А. :sad:
ronik - специалист
Къде точно ще е този шкаф и колко с какви размери е?
neillmakoli - специалист
Направих промяна в проекта , с цел запазване на симетрия на паното към шкафа.
На стена А ще се редуват 5 колони хоризонтално наредени плочки в ред синя дюс,синя мозаика,синя дюс,синя мозаика и синя дюс.
На центъра на 2 колона от хоризонтално наредени в синио мозаика плочки ще бъде монтиран шкафа с широчина около 56 см.
По този начин ще има достатъчно разстояние за да се минава свободно м/у него и тоалетната чиния.

Искам също да попитам какво ви е мнението за конвекторните радиатори на АДАКС за отопление на баня?
Благодаря предварително .
Чао и поздрави.

Тема "Мнение за проект за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: